Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de pui marinat tras la tigaie in unt si salata de primavara

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

897 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Piept de pui marinat tras la tigaie in unt si salata de primavara
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de pui marinat tras la tigaie in unt si salata de primavara

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

897 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

45 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Va propun o reteta de pregatire a pieptului de pui pentru a se obtine o carne frageda si aromata. Alaturi de proteine mereu sunt bine venite si vitaminele pe care le luam din legume, asa ca am pregatit si o salata de primavara.

Piept de pui marinat tras la tigaie in unt si salata de primavara

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

45 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Va propun o reteta de pregatire a pieptului de pui pentru a se obtine o carne frageda si aromata. Alaturi de proteine mereu sunt bine venite si vitaminele pe care le luam din legume, asa ca am pregatit si o salata de primavara.

Ingrediente

Portii:
  • 750 gr piept de pui dezosat
  • 4 catei usturoi
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 lingurita sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust oregano
  • dupa gust rozmarin
  • dupa gust fulgi de chilli
  • 6 linguri ulei de masline
  • 60 gr unt
  • 1 buc salata verde
  • 1 buc ardei kapia
  • 6 buc ridichi
  • 6 crengute de ceapa verde
  • 1 buc lamai
  • dupa gust boia dulce
  • 1piept de pui dezosat
    750 gr
  • 2usturoi
    4 catei
  • 3patrunjel
    1 legatura
  • 4sare
    1 lingurita
  • 5piper
    dupa gust
  • 6oregano
    dupa gust
  • 7rozmarin
    dupa gust
  • 8fulgi de chilli
    dupa gust
  • 9ulei de masline
    6 linguri
  • 10unt
    60 gr
  • 11salata verde
    1 buc
  • 12ardei kapia
    1 buc
  • 13ridichi
    6 buc
  • 14ceapa verde
    6 crengute de
  • 15lamai
    1 buc
  • 16boia dulce
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Tigaie wok, fonta, 30cm, Grenadine - Staub
990 leiÎn stoc
Tigaie wok, fonta, 30cm, Dark Blue - Staub
990 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.