Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Dulceata de mere, conservare la borcan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

papilutza

146 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Dulceata de mere, conservare la borcan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Dulceata de mere, conservare la borcan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

papilutza

146 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta delicioasa de dulceata de mere.

Dulceata de mere, conservare la borcan

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

papilutza
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

O reteta delicioasa de dulceata de mere.

Ingrediente

Portii:
  • 3 kg mere
  • 800 gr zahar
  • 3 linguri scortisoara
  • 1 buc lamai
  • 1mere
    3 kg
  • 2zahar
    800 gr
  • 3scortisoara
    3 linguri
  • 4lamai
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.