Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pui cu trufa neagra la punga

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Pui cu trufa neagra la punga
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pui cu trufa neagra la punga

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Acest fel de a prepara puiul este inspirat din bucataria franceza, unde puiul de Brest se poseaza in vezica de porc. Cum la noi e greu a gasi atat pui de marca sau vezica de porc, am adaptat reteta cat am putut mai aproape de original.

Pui cu trufa neagra la punga

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Acest fel de a prepara puiul este inspirat din bucataria franceza, unde puiul de Brest se poseaza in vezica de porc. Cum la noi e greu a gasi atat pui de marca sau vezica de porc, am adaptat reteta cat am putut mai aproape de original.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg pui
  • 1 buc trufe negre
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita piper alb macinat
  • 2 linguri supa de oase
  • 1 lingura pasta de trufe
  • 4 linguri vin alb
  • 4 linguri coniac
  • 1 buc ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 3 buc morcovi
  • 1 buc radacina de telina
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc pastarnac
  • 1 buc ardei
  • 1 frunza foi de dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 3 l apa
  • 1pui
    1 kg
  • 2trufe negre
    1 buc
  • 3sare
    2 lingurite
  • 4piper alb macinat
    1 lingurita
  • 5supa de oase
    2 linguri
  • 6pasta de trufe
    1 lingura
  • 7vin alb
    4 linguri
  • 8coniac
    4 linguri
  • 9ceapa
    1 buc
  • 10usturoi
    3 catei
  • 11morcovi
    3 buc
  • 12radacina de telina
    1 buc
  • 13radacina de patrunjel
    1 buc
  • 14pastarnac
    1 buc
  • 15ardei
    1 buc
  • 16foi de dafin
    1 frunza
  • 17piper boabe
    1 lingurita
  • 18apa
    3 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Arzator Creme Brulee, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Mandolina legume si fructe "Kobra"- de Buyer
340 leiÎn stoc
Mandolina, 29,2 x 9,5 x 12,7 cm - OXO
76 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 20cm/5,5L - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Oala ceramica, 30cm/7L, Burgundy - Emile Henry
480 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Grozi Maria
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 11:25
Pui cu trufa neagra la punga
Gustos, rafinat, minunat 😋👌
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.