Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinta cu carne din aluat oparit

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Placinta cu carne din aluat oparit
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinta cu carne din aluat oparit

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru mine, aluatul oparit este unul dintre cele mai rasplatitoare: usor de facut, si mai usor de lucrat cu el si peste masura de gustos, daca folosim unt sau untura de buna calitate. Intr-o jumatate de ora avem o coca versatila si doar imaginatia ne opreste a inventa felurite moduri de a-l folosi.

Placinta cu carne din aluat oparit

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Iulia
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Pentru mine, aluatul oparit este unul dintre cele mai rasplatitoare: usor de facut, si mai usor de lucrat cu el si peste masura de gustos, daca folosim unt sau untura de buna calitate. Intr-o jumatate de ora avem o coca versatila si doar imaginatia ne opreste a inventa felurite moduri de a-l folosi.

Ingrediente

Portii:
  • 100 ml apa
  • 100 gr untura
  • 250 gr faina
  • 5 buc pulpe superioare de pui
  • 5 buc prune afumate
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 legatura patrunjel
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 200 gr sunca afumata
  • 1 buc galbenus de ou
  • 1 lingurita sare grunjoasa de Himalaya
  • 100 gr fistic crud
  • 1apa
    100 ml
  • 2untura
    100 gr
  • 3faina
    250 gr
  • 4pulpe superioare de pui
    5 buc
  • 5prune afumate
    5 buc
  • 6carne tocata de porc
    500 gr
  • 7patrunjel
    1 legatura
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper macinat
    dupa gust
  • 10sunca afumata
    200 gr
  • 11galbenus de ou
    1 buc
  • 12sare grunjoasa de Himalaya
    1 lingurita
  • 13fistic crud
    100 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.