Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Paine integrala la tava

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

ZiceMami

434 retete postate

gatesc.co
Chef
Paine integrala la tava
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Paine integrala la tava

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

ZiceMami

434 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Painea integrala la tava face parte din categoria de “paine de zi cu zi”, o paine sanatoasa, grozava pentru sandvisuri, care se prajeste fain in toaster, se feliaza frumos, este absolut minunata si merita sa o incercati. Din cantitatile de mai jos veti obtine doua franzele micute sau o paine mare de tot. Va recomand sa impartiti aluatul in doua si sa coaceti doua paini, scurtand astfel timpul de coacere la 20-25 de minute. Daca alegeti sa coaceti o singura paine, timpul poate creste pana la 60 de minute, in functie de cuptor.

Paine integrala la tava

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

1 ora 30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Romaneasca
ZiceMami
Chef
gatesc.co

Prezentare

Painea integrala la tava face parte din categoria de “paine de zi cu zi”, o paine sanatoasa, grozava pentru sandvisuri, care se prajeste fain in toaster, se feliaza frumos, este absolut minunata si merita sa o incercati. Din cantitatile de mai jos veti obtine doua franzele micute sau o paine mare de tot. Va recomand sa impartiti aluatul in doua si sa coaceti doua paini, scurtand astfel timpul de coacere la 20-25 de minute. Daca alegeti sa coaceti o singura paine, timpul poate creste pana la 60 de minute, in functie de cuptor.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr faina integrala
  • 200 gr faina
  • 300 ml apa
  • 50 gr miere
  • 50 ml ulei
  • 10 gr drojdie uscata
  • 12 gr sare
  • 1 buc oua
  • 2 linguri mix de seminte
  • 1 lingura fulgi de ovaz
  • 1faina integrala
    400 gr
  • 2faina
    200 gr
  • 3apa
    300 ml
  • 4miere
    50 gr
  • 5ulei
    50 ml
  • 6drojdie uscata
    10 gr
  • 7sare
    12 gr
  • 8oua
    1 buc
  • 9mix de seminte
    2 linguri
  • 10fulgi de ovaz
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.