Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Baba ganoush de dovlecei

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Baba ganoush de dovlecei
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Baba ganoush de dovlecei

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Oana Ramona

93 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ador dovleceii sub orice forma. Salata de fata e atat de buna incat as indrazni sa spun ca e in competitie reala cu varianta originala, poate cu cativa pasi inainte. In plus nu te limita la iaurt de capra si roquefort. Am facut-o si cu iaurt grecesc, feta, gorgonzola sau branza cremoasa de capra. Ceva cu personalitate sa fie acolo, asa cum ii place dovlecelului. Reteta este inspirata de bucatarul meu preferat, Ottolenghi.

Baba ganoush de dovlecei

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora 30 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Ador dovleceii sub orice forma. Salata de fata e atat de buna incat as indrazni sa spun ca e in competitie reala cu varianta originala, poate cu cativa pasi inainte. In plus nu te limita la iaurt de capra si roquefort. Am facut-o si cu iaurt grecesc, feta, gorgonzola sau branza cremoasa de capra. Ceva cu personalitate sa fie acolo, asa cum ii place dovlecelului. Reteta este inspirata de bucatarul meu preferat, Ottolenghi.

Ingrediente

Portii:
  • 1.2 kg dovlecei
  • 80 gr iaurt de capra
  • 15 gr branza Roquefort
  • 1 buc oua
  • 15 gr unt
  • dupa gust fulgi de chilli
  • 1 lingura suc de lamaie
  • 1 catel usturoi
  • 0.5 lingura condiment za'atar
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper negru macinat
  • 20 gr seminte de pin
  • 1dovlecei
    1.2 kg
  • 2iaurt de capra
    80 gr
  • 3branza Roquefort
    15 gr
  • 4oua
    1 buc
  • 5unt
    15 gr
  • 6fulgi de chilli
    dupa gust
  • 7suc de lamaie
    1 lingura
  • 8usturoi
    1 catel
  • 9condiment za'atar
    0.5 lingura
  • 10sare
    dupa gust
  • 11piper negru macinat
    dupa gust
  • 12seminte de pin
    20 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Strecuratoare inox, 20 cm - Zokura
27 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 22 cm - Zokura
29 leiÎn stoc
Presa usturoi, zinc, 16 cm - Zokura
39 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.