Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Omleta cu hrean

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Malika

26 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Omleta cu hrean
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Omleta cu hrean

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Malika

26 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

15 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Omleta cu hrean, dupa o reteta italiana Rafanata este un fel de omleta (frittata) gatita la cuptor in zona Basilicata, numele vine de la denumirea hreanului in italiana- rafano. Am vazut reteta pe un program culinar si am fost curioasa, mai ales ca nu am folosit niciodata hreanul la gatit, l-am pregatit numai in otet ca si garnitura. Am modificat si adaptat reteta initiala dupa gusturile si preferintele noastre. Incercati si voi si veti avea o surpriza placuta!

Omleta cu hrean

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Omleta cu hrean, dupa o reteta italiana Rafanata este un fel de omleta (frittata) gatita la cuptor in zona Basilicata, numele vine de la denumirea hreanului in italiana- rafano. Am vazut reteta pe un program culinar si am fost curioasa, mai ales ca nu am folosit niciodata hreanul la gatit, l-am pregatit numai in otet ca si garnitura. Am modificat si adaptat reteta initiala dupa gusturile si preferintele noastre. Incercati si voi si veti avea o surpriza placuta!

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr hrean
  • 500 gr cartofi
  • 8 buc oua
  • 250 gr paine
  • 1 legatura patrunjel
  • 100 gr untura
  • 5 gr piper negru boabe
  • 5 gr sare
  • 1hrean
    250 gr
  • 2cartofi
    500 gr
  • 3oua
    8 buc
  • 4paine
    250 gr
  • 5patrunjel
    1 legatura
  • 6untura
    100 gr
  • 7piper negru boabe
    5 gr
  • 8sare
    5 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina pentru razuit "Exklusiv" - Westmark
275 leiÎn stoc
Decojitor zinc, 17 cm - Zokura
24 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 20cm/2,8L - AMT Gastroguss
315 leiÎn stoc
Set cutite 14 piese, otel german - Zokura
695 leiÎn stoc
Set cutite 14 piese - Zokura
495 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 23,8cm/2,5L - Westmark
32 leiÎn stoc
Razatoare legume, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Feliator/razatoare legume, inox - Westmark
20 leiÎn stoc
Manusa protectie silicon  - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.