Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tagliatelle cu rosii, ciuperci si busuioc

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Janinasi

171 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Tagliatelle cu rosii, ciuperci si busuioc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tagliatelle cu rosii, ciuperci si busuioc

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Janinasi

171 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

O reteta delicioasa de paste, rapida si de post.

Tagliatelle cu rosii, ciuperci si busuioc

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

15 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Janinasi
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

O reteta delicioasa de paste, rapida si de post.

Ingrediente

Portii:
  • 250 gr paste tagliatelle
  • 400 gr ciuperci Champignon din conserva
  • 400 gr rosii
  • 30 ml ulei
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • dupa gust busuioc
  • 1paste tagliatelle
    250 gr
  • 2ciuperci Champignon din conserva
    400 gr
  • 3rosii
    400 gr
  • 4ulei
    30 ml
  • 5usturoi
    3 catei
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
  • 8busuioc
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.