Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinta cu spanac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Trif Salomeea

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Placinta cu spanac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinta cu spanac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Trif Salomeea

85 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

0 secunde

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Imi place spanacul, sincer, dar niciodata nu l-am mancat gatit diferit in afara de spanacul clasic, cremos, cu lapte si oua ochiuri, asa ca m-am gandit sa incerc si altceva. A iesit o delicioasa placinta cu spanac. Dar ghici cum am ajuns la gandul cu spanac? Facusem acum cateva zile acele chiftele cu bacon si cand eram la cumparaturi, ma gandeam ca ar da bine in farfurie o frunza verde, pusa pu si simplu, ha! Nu am gasit decat spanac la caserola. Am ajuns acasa si am folosit doar o frunza... aveam de ales intre a arunca spanacul sau a-l folosi. Asa ca am ales sa mai cumpar trei caserole si sa pregatesc o tarta potrivita pentru cina, ba chiar pusa si pachet pentru serviciu.

Placinta cu spanac

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

0 secunde

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Trif Salomeea
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Imi place spanacul, sincer, dar niciodata nu l-am mancat gatit diferit in afara de spanacul clasic, cremos, cu lapte si oua ochiuri, asa ca m-am gandit sa incerc si altceva. A iesit o delicioasa placinta cu spanac. Dar ghici cum am ajuns la gandul cu spanac? Facusem acum cateva zile acele chiftele cu bacon si cand eram la cumparaturi, ma gandeam ca ar da bine in farfurie o frunza verde, pusa pu si simplu, ha! Nu am gasit decat spanac la caserola. Am ajuns acasa si am folosit doar o frunza... aveam de ales intre a arunca spanacul sau a-l folosi. Asa ca am ales sa mai cumpar trei caserole si sa pregatesc o tarta potrivita pentru cina, ba chiar pusa si pachet pentru serviciu.

Ingrediente

Portii:
Aluat (22x31 cm)
  • 500 gr faina
  • 300 gr unt
  • dupa gust sare
  • 150 ml apa
  • 1faina
    500 gr
  • 2unt
    300 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4apa
    150 ml
Umplutura
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ceapa
  • dupa gust usturoi
  • 350 gr spanac
  • 100 gr unt
  • dupa gust sare
  • 100 gr branza mozzarella
  • dupa gust piper
  • 1ceapa
    1 buc
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3usturoi
    dupa gust
  • 4spanac
    350 gr
  • 5unt
    100 gr
  • 6sare
    dupa gust
  • 7branza mozzarella
    100 gr
  • 8piper
    dupa gust
Crusta
  • 2 buc oua
  • 100 ml smantana pentru gatit
  • dupa gust sare
  • 50 gr seminte
  • 50 gr pesmet
  • dupa gust piper
  • 1oua
    2 buc
  • 2smantana pentru gatit
    100 ml
  • 3sare
    dupa gust
  • 4seminte
    50 gr
  • 5pesmet
    50 gr
  • 6piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Untiera inox, 18,5 x 12,3 cm - Zokura
69 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.