Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de porc cu unt aromatizat, sos de ciuperci si salsa de ardei cu piersici si rosii

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Friptura de porc cu unt aromatizat, sos de ciuperci si salsa de ardei cu piersici si rosii
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de porc cu unt aromatizat, sos de ciuperci si salsa de ardei cu piersici si rosii

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Untul aromatizat (untul compozit) este atat de bun, ca iti vine sa-l mananci direct uns pe paine, indiferent cu ce este facut. Este o modalitate de asezonare foarte simpla si versatila, pentru carne si legume de orice fel. Iar reteta aceasta este o reteta gustoasa tare, desi ai putin de lucru cu ea, dar finalul a fost savuros! Salsa este o reteta de vara racoritoare, vitaminizanta si foarte hranitoare. Combinatia dintre piersici si legume este inedita, mai ales ca gust si aspect.

Friptura de porc cu unt aromatizat, sos de ciuperci si salsa de ardei cu piersici si rosii

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

10 minute

Preparare

1 ora 40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Untul aromatizat (untul compozit) este atat de bun, ca iti vine sa-l mananci direct uns pe paine, indiferent cu ce este facut. Este o modalitate de asezonare foarte simpla si versatila, pentru carne si legume de orice fel. Iar reteta aceasta este o reteta gustoasa tare, desi ai putin de lucru cu ea, dar finalul a fost savuros! Salsa este o reteta de vara racoritoare, vitaminizanta si foarte hranitoare. Combinatia dintre piersici si legume este inedita, mai ales ca gust si aspect.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg carne de porc
  • 100 gr unt
  • 7 catei usturoi
  • 500 gr ciuperci din conserva
  • 120 gr smantana
  • 2 buc ceapa verde
  • 1 buc ardei gras
  • 1 buc ardei gras verde
  • 1 buc gogosari
  • 3 buc piersici
  • 3 buc rosii
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc lamai
  • 1 legatura patrunjel
  • 1 varf de cutit cimbru uscat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper alb
  • dupa gust boia afumata
  • 70 ml vin alb
  • 1 cana orez
  • 3 cani supa de porc
  • 1.5 l apa
  • 1carne de porc
    1 kg
  • 2unt
    100 gr
  • 3usturoi
    7 catei
  • 4ciuperci din conserva
    500 gr
  • 5smantana
    120 gr
  • 6ceapa verde
    2 buc
  • 7ardei gras
    1 buc
  • 8ardei gras verde
    1 buc
  • 9gogosari
    1 buc
  • 10piersici
    3 buc
  • 11rosii
    3 buc
  • 12ceapa
    1 buc
  • 13lamai
    1 buc
  • 14patrunjel
    1 legatura
  • 15cimbru uscat
    1 varf de cutit
  • 16sare
    dupa gust
  • 17piper alb
    dupa gust
  • 18boia afumata
    dupa gust
  • 19vin alb
    70 ml
  • 20orez
    1 cana
  • 21supa de porc
    3 cani
  • 22apa
    1.5 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Cratita inox, 22cm/4L, "Apollo" - Demeyere
695 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
80 leiÎn stoc
Presa multifunctionala, aluminiu  - Westmark
120 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Tania
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 09:51
Friptura de porc cu unt aromatizat, sos de ciuperci si salsa de ardei cu piersici si rosii
Un meniu cu arome naturale și plăcute! Mulțumim, dragă Sidy, cred că e o bunătate!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Dan Maria
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
aug. 19, 03:53
Friptura de porc cu unt aromatizat cu sos de ciuperci și salsa de piersici și rosii
Da, este foarte interesant
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.