Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Mancare de fasole galbena cu porc

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Ancutsa

926 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Mancare de fasole galbena cu porc
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Mancare de fasole galbena cu porc

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Ancutsa

926 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un mod de a combate risipa alimentara este sa gatim portii mici, atat cat stim ca mancam, mie nu prea imi place mancarea reincalzita, asa ca prefer sa gatesc putin si des. Totusi se intampla sa ne ramana friptura de la gratar sau de la cuptor. In acest caz, pregatesc a doua zi o mancarica din bucatile de carne ramase. De aceasta data am folosit carnea de porc ramasa de la cuptor si fasolea galbena (luata initial pentru o ciorba, insa am reorganizat repede meniul) la borcan, care a fiert foarte repede.

Mancare de fasole galbena cu porc

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

35 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Ancutsa
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Un mod de a combate risipa alimentara este sa gatim portii mici, atat cat stim ca mancam, mie nu prea imi place mancarea reincalzita, asa ca prefer sa gatesc putin si des. Totusi se intampla sa ne ramana friptura de la gratar sau de la cuptor. In acest caz, pregatesc a doua zi o mancarica din bucatile de carne ramase. De aceasta data am folosit carnea de porc ramasa de la cuptor si fasolea galbena (luata initial pentru o ciorba, insa am reorganizat repede meniul) la borcan, care a fiert foarte repede.

Ingrediente

Portii:
  • 60 ml ulei de floarea soarelui
  • 4 felii pulpa de porc
  • 380 gr fasole galbena pastai
  • dupa gust sare
  • 3 buc ceapa
  • 700 ml apa
  • 1 lingurita faina
  • 300 gr rosii pasate
  • dupa gust patrunjel
  • 1ulei de floarea soarelui
    60 ml
  • 2pulpa de porc
    4 felii
  • 3fasole galbena pastai
    380 gr
  • 4sare
    dupa gust
  • 5ceapa
    3 buc
  • 6apa
    700 ml
  • 7faina
    1 lingurita
  • 8rosii pasate
    300 gr
  • 9patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Ustensila tocat cu 2 lame, 17 cm - Westmark
80 leiÎn stoc
Feliator legume, "Tirolo" - Westmark
110 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 24cm/4,1L - AMT Gastroguss
360 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 20cm/2,8L - AMT Gastroguss
315 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie - Zokura
38 leiÎn stoc
Lingura, lemn de fag, 31 cm - OXO
34 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cristinutsa
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
mai 21, 09:24
Buna!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.