Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de perisoare cu carne de vitel, dreasa cu ou

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de perisoare cu carne de vitel, dreasa cu ou
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de perisoare cu carne de vitel, dreasa cu ou

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Cooking Art

899 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

15 minute

Preparare

2 ore 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Una dintre ciorbele mele preferate este cea de perisoare. De-a lungul timpului am folosit mai multe tipuri de carne pentru pregatirea perisoarelor, insa carnea de vitel, dupa gustul meu, este cea mai potrivita. Am acrit ciorba cu suc de rosii si bors de putina si am facut si zdrente de ou. O bunatate!

Ciorba de perisoare cu carne de vitel, dreasa cu ou

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

15 minute

Preparare

2 ore 30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Una dintre ciorbele mele preferate este cea de perisoare. De-a lungul timpului am folosit mai multe tipuri de carne pentru pregatirea perisoarelor, insa carnea de vitel, dupa gustul meu, este cea mai potrivita. Am acrit ciorba cu suc de rosii si bors de putina si am facut si zdrente de ou. O bunatate!

Ingrediente

Portii:
  • 750 gr carne tocata de vitel
  • 3 buc oua
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingura gris
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc ardei kapia
  • 0.25 buc telina
  • 0.5 buc pastarnac
  • 300 ml bors
  • 300 ml suc de rosii
  • 1 legatura leustean
  • 200 ml otet
  • 1carne tocata de vitel
    750 gr
  • 2oua
    3 buc
  • 3sare
    dupa gust
  • 4piper
    dupa gust
  • 5gris
    1 lingura
  • 6ceapa
    1 buc
  • 7morcovi
    1 buc
  • 8ardei kapia
    1 buc
  • 9telina
    0.25 buc
  • 10pastarnac
    0.5 buc
  • 11bors
    300 ml
  • 12suc de rosii
    300 ml
  • 13leustean
    1 legatura
  • 14otet
    200 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Oanah
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 24, 07:38
Dreasa cu ou, e cea mai buna!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.