Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Stufat de ied marinat la cuptor, cu usturoi verde si suc de rosii

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

897 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Stufat de ied marinat la cuptor, cu usturoi verde si suc de rosii
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Stufat de ied marinat la cuptor, cu usturoi verde si suc de rosii

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

897 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

1 zi

Preparare

1 ora 45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Stufatul de ied marinat la cuptor cu usturoi verde si suc de rosii este un preparat servit in ziua de Paste. Carnea de ied cu os este marinata timp de 24 de ore in vin si rozmarin, apoi este gatita la cuptor alaturi de usturoi verde si suc de rosii si ardei. Se obtine o friptura frageda si aromata.

Stufat de ied marinat la cuptor, cu usturoi verde si suc de rosii

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

1 zi

Preparare

1 ora 45 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Stufatul de ied marinat la cuptor cu usturoi verde si suc de rosii este un preparat servit in ziua de Paste. Carnea de ied cu os este marinata timp de 24 de ore in vin si rozmarin, apoi este gatita la cuptor alaturi de usturoi verde si suc de rosii si ardei. Se obtine o friptura frageda si aromata.

Ingrediente

Portii:
  • 3 crengute de rozmarin
  • 3 lingurite sare
  • 250 ml vin alb
  • 100 ml ulei
  • 1.5 lingurite piper macinat
  • 6 crengute de usturoi verde
  • 500 ml suc de rosii si ardei
  • 3 kg carne de ied
  • 6 catei usturoi
  • 1rozmarin
    3 crengute de
  • 2sare
    3 lingurite
  • 3vin alb
    250 ml
  • 4ulei
    100 ml
  • 5piper macinat
    1.5 lingurite
  • 6usturoi verde
    6 crengute de
  • 7suc de rosii si ardei
    500 ml
  • 8carne de ied
    3 kg
  • 9usturoi
    6 catei

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Pentru gatirea acestei retete, de complexitate redusa, nu se acorda puncte KitchenShop. Multumim pentru intelegere.

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Bol mixare, plastic, 27,8cm/3,5L - Westmark
39 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Sticla ulei/otet, 300 ml - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.