Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rasol de vitel la cuptor cu cartofi trasi in unt si usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

danielaghinea02

45 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Rasol de vitel la cuptor cu cartofi trasi in unt si usturoi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rasol de vitel la cuptor cu cartofi trasi in unt si usturoi

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

danielaghinea02

45 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Din punctul meu de vedere este o reteta rafinata, cu un gust excelent. Se poate servi la cina alaturi de un pahar de vin.

Rasol de vitel la cuptor cu cartofi trasi in unt si usturoi

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

20 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
danielaghinea02
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Din punctul meu de vedere este o reteta rafinata, cu un gust excelent. Se poate servi la cina alaturi de un pahar de vin.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg rasol de vitel
  • 1 buc ceapa
  • 1 buc ceapa
  • 6 catei usturoi
  • 1 buc radacina de pastarnac
  • 1 buc morcovi
  • 200 ml vin alb
  • 43 ml ulei
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1 frunza foi de dafin
  • 1 crenguta de cimbru
  • 1 dupa gust sare
  • 1 dupa gust piper
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 legatura patrunjel
  • 800 gr cartofi
  • 50 gr unt
  • 1rasol de vitel
    1 kg
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4usturoi
    6 catei
  • 5radacina de pastarnac
    1 buc
  • 6morcovi
    1 buc
  • 7vin alb
    200 ml
  • 8ulei
    43 ml
  • 9piper boabe
    1 lingurita
  • 10foi de dafin
    1 frunza
  • 11cimbru
    1 crenguta de
  • 12sare
    1 dupa gust
  • 13piper
    1 dupa gust
  • 14boia dulce
    1 lingurita
  • 15patrunjel
    1 legatura
  • 16cartofi
    800 gr
  • 17unt
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Manusa de bucatarie, bumbac - KitchenShop
20 leiÎn stoc
Manusa protectie silicon  - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Untiera inox, 18,5 x 12,3 cm - Zokura
69 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.