Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocanita de ciuperci pleurotus

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Picky Smiles

25 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Tocanita de ciuperci pleurotus
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocanita de ciuperci pleurotus

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Picky Smiles

25 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Categorii:  Vegetariana

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Imi plac foarte mult ciupercile Pleurotus pentru ca, spre deosebire de ciupercile champignon nu se inchid la culoare atunci cand sunt gatite si nu coloreaza sosurile. Desi au o textura putin mai cauciucata, daca alegem ciuperci proaspete, cu un aspect alb curat, vom descoperi o ciuperca extraordinar de gustoasa, potrivita atat pentru mancaruri gatite, cat si pentru a fi prgatite la gratar. Mi se par extraordinar de satioase si am citit ca s-au facut numeroase studii care au aratat ca acest tip de ciuperci au o influenta pozitiva asupra sanatatii noastre.

Tocanita de ciuperci pleurotus

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Vegetariana

Pregatire

15 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Vegetariana
Picky Smiles
Mini Chef
gatesc.co

Prezentare

Imi plac foarte mult ciupercile Pleurotus pentru ca, spre deosebire de ciupercile champignon nu se inchid la culoare atunci cand sunt gatite si nu coloreaza sosurile. Desi au o textura putin mai cauciucata, daca alegem ciuperci proaspete, cu un aspect alb curat, vom descoperi o ciuperca extraordinar de gustoasa, potrivita atat pentru mancaruri gatite, cat si pentru a fi prgatite la gratar. Mi se par extraordinar de satioase si am citit ca s-au facut numeroase studii care au aratat ca acest tip de ciuperci au o influenta pozitiva asupra sanatatii noastre.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr ciuperci Pleurotus
  • 2 linguri ulei
  • 1 buc ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 200 ml smantana pentru gatit
  • 1 lingurita boia dulce
  • 1 lingurita sare
  • 1 varf de cutit piper
  • dupa gust marar
  • 1ciuperci Pleurotus
    500 gr
  • 2ulei
    2 linguri
  • 3ceapa
    1 buc
  • 4usturoi
    3 catei
  • 5smantana pentru gatit
    200 ml
  • 6boia dulce
    1 lingurita
  • 7sare
    1 lingurita
  • 8piper
    1 varf de cutit
  • 9marar
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.