Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Pastrama de berbecut la wok cu mamaliga cu parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

932 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Pastrama de berbecut la wok cu mamaliga cu parmezan
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Pastrama de berbecut la wok cu mamaliga cu parmezan

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

932 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Pastrama de berbecut marinata si trasa la tigaie in unt cu cimbru, rozmarin, usturoi si vin rose, servita cu mamaliga cremoasa cu parmezan.

Pastrama de berbecut la wok cu mamaliga cu parmezan

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Romaneasca
Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pastrama de berbecut marinata si trasa la tigaie in unt cu cimbru, rozmarin, usturoi si vin rose, servita cu mamaliga cremoasa cu parmezan.

Ingrediente

Portii:
  • 1 kg pastrama de berbecut
  • 100 ml vin rose
  • 1 crenguta de usturoi verde
  • 3 crengute de cimbru
  • 3 crengute de rozmarin
  • dupa gust sare
  • 120 gr unt
  • 250 gr malai
  • 2 linguri parmezan
  • dupa gust boia dulce
  • dupa gust cimbru uscat
  • 50 ml ulei de masline
  • dupa gust usturoi pudra
  • dupa gust piper
  • 1 l apa
  • 1pastrama de berbecut
    1 kg
  • 2vin rose
    100 ml
  • 3usturoi verde
    1 crenguta de
  • 4cimbru
    3 crengute de
  • 5rozmarin
    3 crengute de
  • 6sare
    dupa gust
  • 7unt
    120 gr
  • 8malai
    250 gr
  • 9parmezan
    2 linguri
  • 10boia dulce
    dupa gust
  • 11cimbru uscat
    dupa gust
  • 12ulei de masline
    50 ml
  • 13usturoi pudra
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust
  • 15apa
    1 l

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Tel inox, 28 cm - OXO

Tel inox, 28 cm - OXO

49 lei În stoc

49 leiÎn stoc
Rasnita de condimente - Westmark
40 leiÎn stoc
Tigaie wok, fonta, 30cm, Black - Staub
890 leiÎn stoc
Untiera inox, 18,5 x 12,3 cm - Zokura
69 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.