Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Parjoale de ciuperci, servite pe pat de hummus cald

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Home cook rockstar

167 retete postate

gatesc.co
Master Chef
Parjoale de ciuperci, servite pe pat de hummus cald
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Parjoale de ciuperci, servite pe pat de hummus cald

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Home cook rockstar

167 retete postate

gatesc.co
Master Chef

Pregatire

4 ore

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Parjoale fara carne, servite intr-un stil arabesc.

Parjoale de ciuperci, servite pe pat de hummus cald

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

4 ore

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Home cook rockstar
Master Chef
gatesc.co

Prezentare

Parjoale fara carne, servite intr-un stil arabesc.

Ingrediente

Portii:
Parjolute
  • 7 buc ciuperci Champignon brune
  • 1 buc ceapa
  • 2 catei usturoi
  • 0.5 lingurita boia iute
  • 0.5 lingurita boia afumata
  • 1 lingurita chimen
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 lingura unt
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 buc albus de ou
  • 1 lingura sos Worcestershire
  • 2 linguri faina
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 lingurita pudra de hribi
  • 1 lingura parmezan
  • 1ciuperci Champignon brune
    7 buc
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3usturoi
    2 catei
  • 4boia iute
    0.5 lingurita
  • 5boia afumata
    0.5 lingurita
  • 6chimen
    1 lingurita
  • 7ulei de masline
    1 lingura
  • 8unt
    1 lingura
  • 9patrunjel
    1 legatura
  • 10albus de ou
    2 buc
  • 11sos Worcestershire
    1 lingura
  • 12faina
    2 linguri
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust
  • 15pudra de hribi
    1 lingurita
  • 16parmezan
    1 lingura
Hummus cald
  • 400 gr naut din conserva
  • 1 catel usturoi
  • 1 lingura pasta tahini
  • 1 lingura suc de lamaie
  • dupa gust sare
  • 50 ml ulei de masline
  • 1naut din conserva
    400 gr
  • 2usturoi
    1 catel
  • 3pasta tahini
    1 lingura
  • 4suc de lamaie
    1 lingura
  • 5sare
    dupa gust
  • 6ulei de masline
    50 ml
Sos de tahini
  • 2 linguri pasta tahini
  • 2 linguri suc de lamaie
  • 3 catei usturoi
  • 50 ml apa
  • dupa gust sare
  • 1pasta tahini
    2 linguri
  • 2suc de lamaie
    2 linguri
  • 3usturoi
    3 catei
  • 4apa
    50 ml
  • 5sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.