Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Musaca din piure de cartofi cu parmezan si sos de carne tocata cu legume

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

ZiceMami

434 retete postate

gatesc.co
Chef
Musaca din piure de cartofi cu parmezan si sos de carne tocata cu legume
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Musaca din piure de cartofi cu parmezan si sos de carne tocata cu legume

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

ZiceMami

434 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

40 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Sosul de carne si legume l-am facut la multicooker si este extrem de bun. El poate fi folosit la reteta pe care v-o prezint astazi sau la paste, clatite umplute, chiar si pentru a umple foi de lasagna, lipii sau canneloni. In locul feliilor de cartofi am folosit piure, o varianta mult mai rapida de pregatire a retetei de musaca.

Musaca din piure de cartofi cu parmezan si sos de carne tocata cu legume

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

40 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
ZiceMami
Chef
gatesc.co

Prezentare

Sosul de carne si legume l-am facut la multicooker si este extrem de bun. El poate fi folosit la reteta pe care v-o prezint astazi sau la paste, clatite umplute, chiar si pentru a umple foi de lasagna, lipii sau canneloni. In locul feliilor de cartofi am folosit piure, o varianta mult mai rapida de pregatire a retetei de musaca.

Ingrediente

Portii:
Pentru piure
  • 800 gr cartofi
  • 15 gr unt
  • 50 gr smantana
  • 50 gr lapte
  • 50 gr parmezan
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1cartofi
    800 gr
  • 2unt
    15 gr
  • 3smantana
    50 gr
  • 4lapte
    50 gr
  • 5parmezan
    50 gr
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper
    dupa gust
Sosul de carne
  • 350 gr carne tocata de porc
  • 150 gr ciuperci
  • 160 gr porumb
  • 300 gr sos de rosii
  • 1 buc ardei kapia
  • 2 buc ceapa
  • 1 lingura zahar brun
  • 1 lingura mix de condimente Mary Jane
  • 1 lingura mix Greek spices
  • 1 buc foi de dafin
  • 1 lingura usturoi pudra
  • 3 catei usturoi
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1carne tocata de porc
    350 gr
  • 2ciuperci
    150 gr
  • 3porumb
    160 gr
  • 4sos de rosii
    300 gr
  • 5ardei kapia
    1 buc
  • 6ceapa
    2 buc
  • 7zahar brun
    1 lingura
  • 8mix de condimente Mary Jane
    1 lingura
  • 9mix Greek spices
    1 lingura
  • 10foi de dafin
    1 buc
  • 11usturoi pudra
    1 lingura
  • 12usturoi
    3 catei
  • 13sare
    dupa gust
  • 14piper
    dupa gust
Extra
  • 10 gr unt
  • 2 linguri pesmet
  • 1unt
    10 gr
  • 2pesmet
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.