Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Rulouri din carne de vitel

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Rulouri din carne de vitel
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Rulouri din carne de vitel

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

1 ora

Preparare

6 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Stim ca rasolul este una dintre cele mai tari carnuri ale bovinelor. El se gateste indelung, iar combinatia de muschi, cartilagii, pielite si maduva fac o supa foarte buna. Dar putem sa ne ocupam separat doar de muschii lui, apeland la gatirea sub vid pentru a scapa de monotonie.

Rulouri din carne de vitel

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

6 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Iulia
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Stim ca rasolul este una dintre cele mai tari carnuri ale bovinelor. El se gateste indelung, iar combinatia de muschi, cartilagii, pielite si maduva fac o supa foarte buna. Dar putem sa ne ocupam separat doar de muschii lui, apeland la gatirea sub vid pentru a scapa de monotonie.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc rasol de vitel
  • 2 buc ardei kapia
  • 12 felii sunca Prosciutto
  • 3 lingurite sare
  • 1 lingurita piper
  • 6 l apa
  • 3 buc porumb
  • 1 lingura zahar
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura faina
  • 1rasol de vitel
    1 buc
  • 2ardei kapia
    2 buc
  • 3sunca Prosciutto
    12 felii
  • 4sare
    3 lingurite
  • 5piper
    1 lingurita
  • 6apa
    6 l
  • 7porumb
    3 buc
  • 8zahar
    1 lingura
  • 9unt
    1 lingura
  • 10faina
    1 lingura

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Dispozitiv fragezire carne
48 leiÎn stoc
Cutitul bucatarului, inox, 20 cm - Westmark
54 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 20cm/5,5L - Kitchen Craft
290 leiÎn stoc
Oala inox, cu capac, 22cm/7L - Kitchen Craft
325 leiÎn stoc
Aparat de gatit Sous Vide, 1300W - Unold
535 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
215 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
130 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 28cm/6,2L - AMT Gastroguss
370 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 32cm/8,2L - AMT Gastroguss
440 leiÎn stoc
Cratita aluminiu, 16cm/1,3L - AMT Gastroguss
290 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.