Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Nuca de porc coapta lent, cu cartofi crocanti

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Nuca de porc coapta lent, cu cartofi crocanti
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Nuca de porc coapta lent, cu cartofi crocanti

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Sidy

502 retete postate

gatesc.co
Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

3 ore 10 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Obtinuta prin prelucrarea manuala a pulpei din spate, nuca de porc este una din cele mai apetisante si delicioase bucati din pulpa din spate. Cu un minim de efort, puteti sa obtineti o masa gustoasa si savuroasa pentru pranz sau cina. Puneti toate ingredientele in vasul slow-cooker si porniti aparatul pentru o anumita perioada de timp. Este extraordinar de comod, carnea este gatita lent, la temperatura joasa pentru mai multe ore si devine foarte frageda, se topeste in gura, iar aroma este una intensa si delicioasa. Consider ca este un electrocasnic pe care ar trebui sa il aiba in bucatarie orice gospodina, pentru ca ne ajuta foarte mult. Daca nu detineti un asemenea aparat, puteti face friptura intr-un alt vas la cuptor, dar nu va fi asa de suculent.

Nuca de porc coapta lent, cu cartofi crocanti

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

3 ore 10 minute

Preparare

4 ore

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Romaneasca
Sidy
Chef
gatesc.co

Prezentare

Obtinuta prin prelucrarea manuala a pulpei din spate, nuca de porc este una din cele mai apetisante si delicioase bucati din pulpa din spate. Cu un minim de efort, puteti sa obtineti o masa gustoasa si savuroasa pentru pranz sau cina. Puneti toate ingredientele in vasul slow-cooker si porniti aparatul pentru o anumita perioada de timp. Este extraordinar de comod, carnea este gatita lent, la temperatura joasa pentru mai multe ore si devine foarte frageda, se topeste in gura, iar aroma este una intensa si delicioasa. Consider ca este un electrocasnic pe care ar trebui sa il aiba in bucatarie orice gospodina, pentru ca ne ajuta foarte mult. Daca nu detineti un asemenea aparat, puteti face friptura intr-un alt vas la cuptor, dar nu va fi asa de suculent.

Ingrediente

Portii:
Friptura
  • 1 kg nuca de porc
  • 1 buc rosii
  • 1nuca de porc
    1 kg
  • 2rosii
    1 buc
Marinada
  • 70 gr tamarind
  • 6 catei usturoi
  • 100 ml ulei
  • 1 lingurita boia afumata
  • 200 ml vin alb
  • 1 lingura pasta de gogosari
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1tamarind
    70 gr
  • 2usturoi
    6 catei
  • 3ulei
    100 ml
  • 4boia afumata
    1 lingurita
  • 5vin alb
    200 ml
  • 6pasta de gogosari
    1 lingura
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper macinat
    dupa gust
Cartofi
  • 7 buc cartofi rosii
  • 1 lingura pesmet
  • 2 linguri faina
  • dupa gust sare
  • 500 ml ulei
  • 1cartofi rosii
    7 buc
  • 2pesmet
    1 lingura
  • 3faina
    2 linguri
  • 4sare
    dupa gust
  • 5ulei
    500 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Masina feliator cartofi - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Friteuza Deep Fryer, 4L, 2000W - Princess
598 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 5,2 L, 1800 W - Zokura
525 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 3,2 L, 1400 W - Zokura
445 leiÎn stoc
Friteuza Deep Fryer, 1,5L, 1200W - Unold
390 leiÎn stoc
Friteuza 1,5L, 900W - Adler
340 leiÎn stoc
Friteuza, 3L, 3200W, "Superior" - Princess
565 leiÎn stoc

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 09:33
Interesant!
Ceva bun cred ca e,de nuca nu am auzit!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
olimpiainbucatarie
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 04:47
Yummyyyy!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
food therapy
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 21, 03:37
Ce pacat ca nu stau mai aproape de tine !
Si cartofii si carnea arata apetisant.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (2)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.