456 retete postate
456 retete postate
Pregatire
30 minute
Preparare
30 minute
Favorita de
2 bucatari
Dificultate
Usoara
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareSe fierb cartofii rosii, intregi (neaparat, deoarece acestia nu se farama).
Se fierb cartofii rosii, intregi (neaparat, deoarece acestia nu se farama).
Cartofii se curata de coaja si se toaca marunt. Lamaia se stoarce de zeama. Scoatem pielea pestelui si o aruncam. Luam carnea de pe sira pestelui, o maruntim si o punem deoparte.
Cartofii se curata de coaja si se toaca marunt. Lamaia se stoarce de zeama. Scoatem pielea pestelui si o aruncam. Luam carnea de pe sira pestelui, o maruntim si o punem deoparte.
Castravetii murati se toaie marunt si se storc bine de zeama. Ceapa, se toaca si ea marunt.
Castravetii murati se toaie marunt si se storc bine de zeama. Ceapa, se toaca si ea marunt.
Punem cartofii, ceapa, pestele si castravetii murati intr-un bol mare. Adaugam zeama de la o lamaie si 150 gr maioneza. Potrivim de sare si piper. Aranjam salata similar salatei de Boeuf. O ornam cu restul de maioneza. Decoram cu masline taiate felii.
Punem cartofii, ceapa, pestele si castravetii murati intr-un bol mare. Adaugam zeama de la o lamaie si 150 gr maioneza. Potrivim de sare si piper. Aranjam salata similar salatei de Boeuf. O ornam cu restul de maioneza. Decoram cu masline taiate felii.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Se fierb cartofii rosii, intregi (neaparat, deoarece acestia nu se farama).
Se fierb cartofii rosii, intregi (neaparat, deoarece acestia nu se farama).
Cartofii se curata de coaja si se toaca marunt. Lamaia se stoarce de zeama. Scoatem pielea pestelui si o aruncam. Luam carnea de pe sira pestelui, o maruntim si o punem deoparte.
Cartofii se curata de coaja si se toaca marunt. Lamaia se stoarce de zeama. Scoatem pielea pestelui si o aruncam. Luam carnea de pe sira pestelui, o maruntim si o punem deoparte.
Castravetii murati se toaie marunt si se storc bine de zeama. Ceapa, se toaca si ea marunt.
Castravetii murati se toaie marunt si se storc bine de zeama. Ceapa, se toaca si ea marunt.
Punem cartofii, ceapa, pestele si castravetii murati intr-un bol mare. Adaugam zeama de la o lamaie si 150 gr maioneza. Potrivim de sare si piper. Aranjam salata similar salatei de Boeuf. O ornam cu restul de maioneza. Decoram cu masline taiate felii.
Punem cartofii, ceapa, pestele si castravetii murati intr-un bol mare. Adaugam zeama de la o lamaie si 150 gr maioneza. Potrivim de sare si piper. Aranjam salata similar salatei de Boeuf. O ornam cu restul de maioneza. Decoram cu masline taiate felii.
Imagini de la bucatari
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!