Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Corasla din colostru de vaca

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

Emilia gateste

977 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Corasla din colostru de vaca
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Corasla din colostru de vaca

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

Emilia gateste

977 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Nu este doar un simplu desert, pentru multi dintre noi este desertul copilariei. Este un desert pretios pentru ca se prepara cu laptele de vaca cel mai gras, cu colostru. Colostrul de vaca este acel lapte care se mulge in primele zile dupa nasterea vitelului. Acest ”prim lapte” are o compozitie diferita din punct de vedere imunologic si al nutrientilor, fata de laptele matur. Acesta este mult mai ”bogat” din toate punctele de vedere. Fiind un lapte mai rar, transforma aceasta prajitura in una foarte speciala.

Corasla din colostru de vaca

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

10 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Categorii:  Romaneasca
Emilia gateste
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Nu este doar un simplu desert, pentru multi dintre noi este desertul copilariei. Este un desert pretios pentru ca se prepara cu laptele de vaca cel mai gras, cu colostru. Colostrul de vaca este acel lapte care se mulge in primele zile dupa nasterea vitelului. Acest ”prim lapte” are o compozitie diferita din punct de vedere imunologic si al nutrientilor, fata de laptele matur. Acesta este mult mai ”bogat” din toate punctele de vedere. Fiind un lapte mai rar, transforma aceasta prajitura in una foarte speciala.

Ingrediente

Portii:
  • 1 l colostru de vaca
  • 7 buc oua
  • 200 gr zahar
  • 16 gr zahar vanilat
  • 2 linguri faina
  • 2 linguri ulei
  • 1colostru de vaca
    1 l
  • 2oua
    7 buc
  • 3zahar
    200 gr
  • 4zahar vanilat
    16 gr
  • 5faina
    2 linguri
  • 6ulei
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Mimmi
Master Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 03:54
Super
Nu am încercat însă am auzit doar de bine de acest desert.
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Lubita
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 21, 09:40
Deliciu!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.