Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Bors cu fleica afunata si dovlecei

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Vasilica Burcea

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Bors cu fleica afunata si dovlecei
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bors cu fleica afunata si dovlecei

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Vasilica Burcea

213 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Un bors de te unge pe suflet!

Bors cu fleica afunata si dovlecei

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

10 minute

Preparare

40 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Vasilica Burcea
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Un bors de te unge pe suflet!

Ingrediente

Portii:
  • 3 buc dovlecei
  • 1 buc ceapa
  • 3 buc morcovi
  • 250 gr carne afumata de porc
  • 500 ml bors
  • 1 buc oua
  • 200 ml smantana
  • 2 lingurite sare
  • 1 lingurita piper
  • 5 crengute de patrunjel
  • 2 linguri ulei de masline
  • 1dovlecei
    3 buc
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3morcovi
    3 buc
  • 4carne afumata de porc
    250 gr
  • 5bors
    500 ml
  • 6oua
    1 buc
  • 7smantana
    200 ml
  • 8sare
    2 lingurite
  • 9piper
    1 lingurita
  • 10patrunjel
    5 crengute de
  • 11ulei de masline
    2 linguri

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.