Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Burfi cu sfecla rosie si Ricotta

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Burfi cu sfecla rosie si Ricotta
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Burfi cu sfecla rosie si Ricotta

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Burfi este un desert indian, dulce si dens, preparat in special cu ocazia sarbatorilor precum Diwali, Deepavali, Holi, etc. In aceasta reteta, sfecla coapta este sotata in unt si apoi gatita intr-un amestec de lapte si branza Ricotta, indulcita cu zahar si aromata cu cardamon.

Burfi cu sfecla rosie si Ricotta

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora 10 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Burfi este un desert indian, dulce si dens, preparat in special cu ocazia sarbatorilor precum Diwali, Deepavali, Holi, etc. In aceasta reteta, sfecla coapta este sotata in unt si apoi gatita intr-un amestec de lapte si branza Ricotta, indulcita cu zahar si aromata cu cardamon.

Ingrediente

Portii:
  • 400 gr sfecla rosie
  • 1 l lapte
  • 30 gr unt
  • 250 gr branza Ricotta
  • 80 gr zahar
  • 1 lingurita cardamon macinat
  • dupa gust fulgi de migdale
  • dupa gust fistic
  • 1sfecla rosie
    400 gr
  • 2lapte
    1 l
  • 3unt
    30 gr
  • 4branza Ricotta
    250 gr
  • 5zahar
    80 gr
  • 6cardamon macinat
    1 lingurita
  • 7fulgi de migdale
    dupa gust
  • 8fistic
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Razatoare multifunctionala, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Razatoare legume, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Razatoare fructe si legume, inox - Westmark
45 leiÎn stoc
Cana spumare lapte, inox, 500ml
58 leiÎn stoc
Cana spumare lapte, inox, 800ml
62 leiÎn stoc
Cana spumare lapte, inox, 600ml - Westmark
98 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Aromeinbucate
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 21, 06:57
O frumusete!
Un desert de poveste! :) arata superb, iar aromele imi starnesc curiozitatea, imi place tare mult.
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.