Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

25 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Pentru ca au fost prea mari cartofii achizitionati din piata, m-am gandit sa prepar cartofi umpluti cu carne tocata. Iar scaldati intr-un delicios sos de rosii, aromatizat cu busuioc au fost chiar deliciosi. Am adaugat la final si putina mozzarella razuita, pentru a-i gratina frumos.

Cartofi umpluti cu carne tocata, in sos

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Romaneasca

Pregatire

25 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Romaneasca
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru ca au fost prea mari cartofii achizitionati din piata, m-am gandit sa prepar cartofi umpluti cu carne tocata. Iar scaldati intr-un delicios sos de rosii, aromatizat cu busuioc au fost chiar deliciosi. Am adaugat la final si putina mozzarella razuita, pentru a-i gratina frumos.

Ingrediente

Portii:
pentru cartofii umpluti
  • 2 buc cartofi
  • 500 gr carne tocata de porc
  • 1 buc ceapa rosie
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 1 buc ardei gras
  • 50 ml ulei de masline
  • dupa gust sare
  • 1 praf de piper
  • 0.25 lingurita cimbru
  • 0.5 lingurita busuioc
  • 2 buc oua
  • 2 catei usturoi
  • 50 gr branza mozzarella
  • 1cartofi
    2 buc
  • 2carne tocata de porc
    500 gr
  • 3ceapa rosie
    1 buc
  • 4morcovi
    1 buc
  • 5radacina de patrunjel
    1 buc
  • 6ardei gras
    1 buc
  • 7ulei de masline
    50 ml
  • 8sare
    dupa gust
  • 9piper
    1 praf de
  • 10cimbru
    0.25 lingurita
  • 11busuioc
    0.5 lingurita
  • 12oua
    2 buc
  • 13usturoi
    2 catei
  • 14branza mozzarella
    50 gr
pentru sos
  • 750 gr pasta de rosii
  • 500 ml apa
  • 5 frunze frunze de busuioc
  • 1 lingurita zahar
  • dupa gust sare
  • 1 praf de piper
  • 2 catei usturoi
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 crenguta de rozmarin
  • 0.5 legatura marar
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 30 gr parmezan
  • 1pasta de rosii
    750 gr
  • 2apa
    500 ml
  • 3frunze de busuioc
    5 frunze
  • 4zahar
    1 lingurita
  • 5sare
    dupa gust
  • 6piper
    1 praf de
  • 7usturoi
    2 catei
  • 8ulei de masline
    50 ml
  • 9rozmarin
    1 crenguta de
  • 10marar
    0.5 legatura
  • 11patrunjel
    0.5 legatura
  • 12parmezan
    30 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set oale inox, 9 piese, "Joy" - Zwilling
1390 leiÎn stoc
Set boluri 4 piese, inox - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Bol cu capac, sticla, 4L - Glasslock
129 leiÎn stoc
Set ustensile bucatarie, 7 piese - Zokura
160 leiÎn stoc
Set 3 ustensile din lemn - Kitchen Craft
28 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc
Tava de copt, otel, 39 x 28 cm - Kitchen Craft
110 leiÎn stoc
Tava ovala, fonta, 28cm, Black - Staub
490 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.