Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de loboda cu franjuri de ou
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Categorii:  Supe & Ciorbe

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ador sa servesc primavara o asa ciorba de loboda cu franjuri de ou, acrisoara! De data aceasta am acrit-o cu zeama de la muraturi, dar cel mai des o acresc cu corcoduse verzi. Imi plac ciorbele acestea de verdeturi ca se pot combina in multe feluri, chiar si metodele de acrit sunt vaste. Iar daca adaugam si ceva paste fainoase in ele, devin foarte satioase.

Ciorba de loboda cu franjuri de ou

( )( )( )( )( ) ( 0 )
Categorii:  Supe & Ciorbe

Pregatire

25 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Categorii:  Supe & Ciorbe
Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Ador sa servesc primavara o asa ciorba de loboda cu franjuri de ou, acrisoara! De data aceasta am acrit-o cu zeama de la muraturi, dar cel mai des o acresc cu corcoduse verzi. Imi plac ciorbele acestea de verdeturi ca se pot combina in multe feluri, chiar si metodele de acrit sunt vaste. Iar daca adaugam si ceva paste fainoase in ele, devin foarte satioase.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr loboda verde
  • 2 buc ceapa
  • 1 buc morcovi
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 50 ml ulei
  • 1 buc oua
  • 200 gr zarzavat
  • 1 legatura patrunjel
  • 0.5 legatura leustean
  • 3 l apa
  • 400 ml zeama de muraturi
  • 100 gr paste tagliatelle
  • dupa gust sare
  • 1loboda verde
    500 gr
  • 2ceapa
    2 buc
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4radacina de patrunjel
    1 buc
  • 5ulei
    50 ml
  • 6oua
    1 buc
  • 7zarzavat
    200 gr
  • 8patrunjel
    1 legatura
  • 9leustean
    0.5 legatura
  • 10apa
    3 l
  • 11zeama de muraturi
    400 ml
  • 12paste tagliatelle
    100 gr
  • 13sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.