Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Sos pentru paste

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
 chef profile img

Ancutsa

937 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Sos pentru paste
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Sos pentru paste

(*)(*)(*)(*)(*) (3)
chef profile img

Ancutsa

937 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

5 minute

Preparare

13 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Data trecuta am pregatit un sos marinara cu rosii proaspete si imi doream sa il repet pentru ca le placuse mult alor mei in preparate diverse. Insa nu am mai gasit rosioare la piata, asa bune ca atunci, a venit si frigul. Insa am primit niste rosii pasate, care mi-au adus aminte de gustul acelor rosioare. E foarte gustos si tare m-am bucurat de el (nu stiam cum sa trag de el, sa fac cat mai multe preparate, caci mi-a placut mult) este dulce si nu asa acid ca alte produse. Asadar, am pregatit un sos delicios, special pentru paste.

Sos pentru paste

(*)(*)(*)(*)(*) ( 3 )

Pregatire

5 minute

Preparare

13 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Data trecuta am pregatit un sos marinara cu rosii proaspete si imi doream sa il repet pentru ca le placuse mult alor mei in preparate diverse. Insa nu am mai gasit rosioare la piata, asa bune ca atunci, a venit si frigul. Insa am primit niste rosii pasate, care mi-au adus aminte de gustul acelor rosioare. E foarte gustos si tare m-am bucurat de el (nu stiam cum sa trag de el, sa fac cat mai multe preparate, caci mi-a placut mult) este dulce si nu asa acid ca alte produse. Asadar, am pregatit un sos delicios, special pentru paste.

Ingrediente

Portii:
  • 2 linguri ulei
  • 2 buc ceapa uscata
  • 1 buc morcovi
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita busuioc uscat
  • 0.5 lingurita oregano uscat
  • 0.5 lingurita patrunjel uscat
  • varf de cutit rozmarin pudra
  • 250 ml rosii pasate
  • 250 ml apa
  • 3 linguri vin alb
  • 2 catei usturoi
  • 1ulei
    2 linguri
  • 2ceapa uscata
    2 buc
  • 3morcovi
    1 buc
  • 4sare
    1 lingurita
  • 5busuioc uscat
    0.5 lingurita
  • 6oregano uscat
    0.5 lingurita
  • 7patrunjel uscat
    0.5 lingurita
  • 8rozmarin pudra
    varf de cutit
  • 9rosii pasate
    250 ml
  • 10apa
    250 ml
  • 11vin alb
    3 linguri
  • 12usturoi
    2 catei

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set oale inox, 9 piese, "Joy" - Zwilling
1390 leiÎn stoc
Set 4 mini-tigai "Resto", inox - Demeyere
295 leiÎn stoc
Dozator sos 70 ml silicon - OXO
30 leiÎn stoc
Polonic pentru sos, inox, 28 cm - de Buyer
135 leiÎn stoc
Set servire sosuri 4 piese - Kitchen Craft
185 leiÎn stoc
Set 2 sosiere, 40 ml - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/7e3017c7-a778-4c01-9357-b5900f20c212.jpeg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Cooking Art
Legend Chef gatesc.co
https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/e9c05433-a67a-46f6-bed5-c6b14c3847b3.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Alexandra
Chef gatesc.co

Recenzii (3)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
3 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (3)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cooking Art
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 24, 12:14
Foarte bun!!!  |  Reteta gatita
1
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Alexandra
Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
apr. 22, 11:20
Excelent!  |  Reteta gatita
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)
gatesc.ro
Roberta
Mini Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
dec. 21, 12:16
Un deliciu!
1
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.