Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Friptura de miel cu garnitura de couscous si mar

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Friptura de miel cu garnitura de couscous si mar
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Friptura de miel cu garnitura de couscous si mar

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

KitchenShop

471 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Traditionala friptura de miel poate fi totusi o aparitie surprinzatoare la masa de Paste, daca ii atasezi o garnitura mai putin obisnuita, cu origini africane. Friptura, al carei secret este marinata, isi va imbina armonios savoarea cu gustul interesant de couscous si mar, iar impreuna vor arata extrem de pofticios pe farfurie. Alaturi de un pahar cu vin rosu si asezonata cu voie buna, friptura de miel cu garnitura de couscous si mar nu va fi egalata de nimic!

Friptura de miel cu garnitura de couscous si mar

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

15 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

KitchenShop
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Traditionala friptura de miel poate fi totusi o aparitie surprinzatoare la masa de Paste, daca ii atasezi o garnitura mai putin obisnuita, cu origini africane. Friptura, al carei secret este marinata, isi va imbina armonios savoarea cu gustul interesant de couscous si mar, iar impreuna vor arata extrem de pofticios pe farfurie. Alaturi de un pahar cu vin rosu si asezonata cu voie buna, friptura de miel cu garnitura de couscous si mar nu va fi egalata de nimic!

Ingrediente

Portii:
Marinata:
  • 1 cana vin alb sec
  • 1 buc ceapa
  • 3 catei usturoi
  • 2 linguri zahar brun
  • 2 frunze foi de dafin
  • 1 lingurita piper boabe
  • 1vin alb sec
    1 cana
  • 2ceapa
    1 buc
  • 3usturoi
    3 catei
  • 4zahar brun
    2 linguri
  • 5foi de dafin
    2 frunze
  • 6piper boabe
    1 lingurita
Prepararea propriu-zisa:
  • 2 kg pulpa de miel
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1pulpa de miel
    2 kg
  • 2ulei de masline
    1 lingura
Garnitura:
  • 2 cani couscous
  • 4 cani apa
  • 1 catel usturoi
  • 150 gr fasole verde
  • 2 cani mazare
  • 4 linguri ulei de masline
  • 2 buc lamai
  • 2 buc mere
  • 4 linguri menta
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1couscous
    2 cani
  • 2apa
    4 cani
  • 3usturoi
    1 catel
  • 4fasole verde
    150 gr
  • 5mazare
    2 cani
  • 6ulei de masline
    4 linguri
  • 7lamai
    2 buc
  • 8mere
    2 buc
  • 9menta
    4 linguri
  • 10sare
    dupa gust
  • 11piper
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 1
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.