Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Tocanita de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Tocanita de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Tocanita de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Pentru ca ardeii copti sunt adorati de familia mea, m-am gandit sa-i includ in cat mai multe retete culinare, iar de data aceasta vreau sa impartasesc cu voi reteta Tocanita de ardei copti cu galuste bavareze pe care am preparat-o la Multicooker cu gatire sub presiune.

Tocanita de ardei copti cu galuste bavareze, la Multicooker

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

50 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru ca ardeii copti sunt adorati de familia mea, m-am gandit sa-i includ in cat mai multe retete culinare, iar de data aceasta vreau sa impartasesc cu voi reteta Tocanita de ardei copti cu galuste bavareze pe care am preparat-o la Multicooker cu gatire sub presiune.

Ingrediente

Portii:
pentru sos
  • 1 kg ardei kapia
  • 270 gr suc de rosii
  • 1 buc ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 4 buc frunze de busuioc
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 2 linguri ulei de floarea soarelui
  • 25 gr unt
  • 150 gr branza de burduf
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 1ardei kapia
    1 kg
  • 2suc de rosii
    270 gr
  • 3ceapa rosie
    1 buc
  • 4usturoi
    2 catei
  • 5oregano uscat
    1 lingurita
  • 6frunze de busuioc
    4 buc
  • 7sare
    dupa gust
  • 8piper
    dupa gust
  • 9ulei de floarea soarelui
    2 linguri
  • 10unt
    25 gr
  • 11branza de burduf
    150 gr
  • 12patrunjel
    0.5 legatura
pentru galuste bavareze
  • 1 buc paine bagheta
  • 1 buc ceapa rosie
  • 2 catei usturoi
  • 1 lingura ulei de floarea soarelui
  • 1 buc gogosari
  • 50 gr unt
  • 110 ml lapte
  • 100 gr pesmet
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper
  • 1 varf de cutit chimen
  • 0.5 lingurita nucsoara
  • 1 lingurita oregano uscat
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 2 buc oua
  • 1paine bagheta
    1 buc
  • 2ceapa rosie
    1 buc
  • 3usturoi
    2 catei
  • 4ulei de floarea soarelui
    1 lingura
  • 5gogosari
    1 buc
  • 6unt
    50 gr
  • 7lapte
    110 ml
  • 8pesmet
    100 gr
  • 9sare
    dupa gust
  • 10piper
    dupa gust
  • 11chimen
    1 varf de cutit
  • 12nucsoara
    0.5 lingurita
  • 13oregano uscat
    1 lingurita
  • 14patrunjel
    0.5 legatura
  • 15oua
    2 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.