Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Ciorba de legume cu franjuri de ou

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Ciorba de legume cu franjuri de ou
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Ciorba de legume cu franjuri de ou

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Maria Udrea

584 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Este o ciorba asortata, de legume, unde am adaugat majoritatea legumelor pe care le-am gasit pe piata. Predominante sunt pastaile de fasole si dovleceii, apoi radacinoasele: telina, pastarnacul, morcovii si patrunjelul verde. Am mai adaugat ardei gras, galben si rosu, putina mazare si rosii conservate doar cu sare, care au acrit ciorba, dandu-i un gust tare bun.

Ciorba de legume cu franjuri de ou

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

45 minute

Favorita de

3 bucatari

Dificultate

Medie

Maria Udrea
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Este o ciorba asortata, de legume, unde am adaugat majoritatea legumelor pe care le-am gasit pe piata. Predominante sunt pastaile de fasole si dovleceii, apoi radacinoasele: telina, pastarnacul, morcovii si patrunjelul verde. Am mai adaugat ardei gras, galben si rosu, putina mazare si rosii conservate doar cu sare, care au acrit ciorba, dandu-i un gust tare bun.

Ingrediente

Portii:
  • 1 buc dovlecei
  • 200 gr fasole pastai
  • 50 gr mazare
  • 2 buc morcovi
  • 1 buc radacina de pastarnac
  • 1 buc radacina de patrunjel
  • 0.5 buc radacina de telina
  • 1 buc ardei gras galben
  • 1 buc ardei gras
  • 450 gr rosii conservate
  • 3.5 l apa
  • 2 linguri ulei
  • 2 buc oua
  • 0.5 legatura patrunjel
  • 0.5 legatura leustean
  • 3 crengute de marar
  • dupa gust sare
  • 1dovlecei
    1 buc
  • 2fasole pastai
    200 gr
  • 3mazare
    50 gr
  • 4morcovi
    2 buc
  • 5radacina de pastarnac
    1 buc
  • 6radacina de patrunjel
    1 buc
  • 7radacina de telina
    0.5 buc
  • 8ardei gras galben
    1 buc
  • 9ardei gras
    1 buc
  • 10rosii conservate
    450 gr
  • 11apa
    3.5 l
  • 12ulei
    2 linguri
  • 13oua
    2 buc
  • 14patrunjel
    0.5 legatura
  • 15leustean
    0.5 legatura
  • 16marar
    3 crengute de
  • 17sare
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.