2343 retete postate
2343 retete postate
Pregatire
20 minute
Preparare
1 ora 40 minute
Favorita de
5 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustarePregatire
20 minute
Preparare
1 ora 40 minute
Favorita de
5 bucatari
Dificultate
Medie
luni | marți | miercuri | joi | vineri | sâmbătă | duminică |
---|---|---|---|---|---|---|
Momentul zilei
mic dejunpranzcinagustareTaiem ceapa la capete, apoi in jumatate si indepartam coaja.
Taiem ceapa la capete, apoi in jumatate si indepartam coaja.
Taiem ceapa pe lungime, de la un capat la altul, in felii subtiri.
Taiem ceapa pe lungime, de la un capat la altul, in felii subtiri.
Incalzim oala in care urmeaza sa gatim supa. Punem untul si uleiul. Asteptam pana cand untul s-a topit si incepe sa sfaraie.
Incalzim oala in care urmeaza sa gatim supa. Punem untul si uleiul. Asteptam pana cand untul s-a topit si incepe sa sfaraie.
Punem toate ceapa in oala. Acoperim oala cu capacul si gatim la foc mic 10 minute.
Punem toate ceapa in oala. Acoperim oala cu capacul si gatim la foc mic 10 minute.
Luam capacul deoparte. Presaram sare si amestecam.
Luam capacul deoparte. Presaram sare si amestecam.
Gatim ceapa la foc mediu timp 40/60 de minute. Dupa cateva minute ceapa incepe sa isi elibereze sucurile. Amestecam ocazional.
Gatim ceapa la foc mediu timp 40/60 de minute. Dupa cateva minute ceapa incepe sa isi elibereze sucurile. Amestecam ocazional.
Pe masura ce lichidul din oala se evapora, ceapa incepe sa isi schimbe treptat culoarea de la crem, la auriu. Incepem sa amestecam mai des, sa nu se arda. Continuam sa gatim pana cand ceapa devine maronie.
Pe masura ce lichidul din oala se evapora, ceapa incepe sa isi schimbe treptat culoarea de la crem, la auriu. Incepem sa amestecam mai des, sa nu se arda. Continuam sa gatim pana cand ceapa devine maronie.
Cand ceapa este frumos caramelizata, turnam vinul.
Cand ceapa este frumos caramelizata, turnam vinul.
Dezlipim cu spatula sucurile caramelizate de la baza oalei. Gatim 3 minute.
Dezlipim cu spatula sucurile caramelizate de la baza oalei. Gatim 3 minute.
Punem foaia de dafin, cimbru si piper.
Punem foaia de dafin, cimbru si piper.
Turnam supa de vita. Fierbem 25/30 de minute.
Turnam supa de vita. Fierbem 25/30 de minute.
Intre timp, taiem bagheta in felii subtiri.
Intre timp, taiem bagheta in felii subtiri.
Asezam feliile in tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu ulei. Introducem tava in cuptorul incalzit la 200°C. Le coacem 6/8 minute, pana sunt rumene si crocante.
Asezam feliile in tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu ulei. Introducem tava in cuptorul incalzit la 200°C. Le coacem 6/8 minute, pana sunt rumene si crocante.
Impartim supa in boluri ceramice, potrivite si pentru cuptor. Punem o parte din branza in supa.
Impartim supa in boluri ceramice, potrivite si pentru cuptor. Punem o parte din branza in supa.
Punem cate 2 sau 3 felii de bagheta in bolul cu supa, peste branza.
Punem cate 2 sau 3 felii de bagheta in bolul cu supa, peste branza.
Peste fiecare felie presarm din nou branza. Introducem bolul la grill pentru 2/3 minute.
Peste fiecare felie presarm din nou branza. Introducem bolul la grill pentru 2/3 minute.
Servim supa fierbinte.
Servim supa fierbinte.
Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!
Taiem ceapa la capete, apoi in jumatate si indepartam coaja.
Taiem ceapa la capete, apoi in jumatate si indepartam coaja.
Taiem ceapa pe lungime, de la un capat la altul, in felii subtiri.
Taiem ceapa pe lungime, de la un capat la altul, in felii subtiri.
Incalzim oala in care urmeaza sa gatim supa. Punem untul si uleiul. Asteptam pana cand untul s-a topit si incepe sa sfaraie.
Incalzim oala in care urmeaza sa gatim supa. Punem untul si uleiul. Asteptam pana cand untul s-a topit si incepe sa sfaraie.
Punem toate ceapa in oala. Acoperim oala cu capacul si gatim la foc mic 10 minute.
Punem toate ceapa in oala. Acoperim oala cu capacul si gatim la foc mic 10 minute.
Luam capacul deoparte. Presaram sare si amestecam.
Luam capacul deoparte. Presaram sare si amestecam.
Gatim ceapa la foc mediu timp 40/60 de minute. Dupa cateva minute ceapa incepe sa isi elibereze sucurile. Amestecam ocazional.
Gatim ceapa la foc mediu timp 40/60 de minute. Dupa cateva minute ceapa incepe sa isi elibereze sucurile. Amestecam ocazional.
Pe masura ce lichidul din oala se evapora, ceapa incepe sa isi schimbe treptat culoarea de la crem, la auriu. Incepem sa amestecam mai des, sa nu se arda. Continuam sa gatim pana cand ceapa devine maronie.
Pe masura ce lichidul din oala se evapora, ceapa incepe sa isi schimbe treptat culoarea de la crem, la auriu. Incepem sa amestecam mai des, sa nu se arda. Continuam sa gatim pana cand ceapa devine maronie.
Cand ceapa este frumos caramelizata, turnam vinul.
Cand ceapa este frumos caramelizata, turnam vinul.
Dezlipim cu spatula sucurile caramelizate de la baza oalei. Gatim 3 minute.
Dezlipim cu spatula sucurile caramelizate de la baza oalei. Gatim 3 minute.
Punem foaia de dafin, cimbru si piper.
Punem foaia de dafin, cimbru si piper.
Turnam supa de vita. Fierbem 25/30 de minute.
Turnam supa de vita. Fierbem 25/30 de minute.
Intre timp, taiem bagheta in felii subtiri.
Intre timp, taiem bagheta in felii subtiri.
Asezam feliile in tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu ulei. Introducem tava in cuptorul incalzit la 200°C. Le coacem 6/8 minute, pana sunt rumene si crocante.
Asezam feliile in tava tapetata cu hartie de copt. Le ungem cu ulei. Introducem tava in cuptorul incalzit la 200°C. Le coacem 6/8 minute, pana sunt rumene si crocante.
Impartim supa in boluri ceramice, potrivite si pentru cuptor. Punem o parte din branza in supa.
Impartim supa in boluri ceramice, potrivite si pentru cuptor. Punem o parte din branza in supa.
Punem cate 2 sau 3 felii de bagheta in bolul cu supa, peste branza.
Punem cate 2 sau 3 felii de bagheta in bolul cu supa, peste branza.
Peste fiecare felie presarm din nou branza. Introducem bolul la grill pentru 2/3 minute.
Peste fiecare felie presarm din nou branza. Introducem bolul la grill pentru 2/3 minute.
Servim supa fierbinte.
Servim supa fierbinte.
Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!