Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Prajitura japoneza cu iaurt

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Prajitura japoneza cu iaurt
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Prajitura japoneza cu iaurt

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2257 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

7 bucatari

Dificultate

Medie

Prajitura cu o textura unica, din oua, iaurt, faina si zahar. Este fina, pufoasa, cremoasa, o combinatie de sufleu, cheseecake si pandispan, toate la un loc. Iaurtul si ouale trebuie sa fie la temperatura camerei. Se poate folosi iaurt tip grecesc cu 10 % grasime sau iaurt simplu cu 3.5 % grasime, in functie de textura finala pe care o doriti, mai cremoasa, mai asemanatoare cu un cheesecake respectiv mai aerata si redusa caloric. Ambele variante sunt delicioase. Se poate servi ca atare sau cu sos fin (coulis) de zmeura sau alte fructe de padure.

Prajitura japoneza cu iaurt

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

7 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Prajitura cu o textura unica, din oua, iaurt, faina si zahar. Este fina, pufoasa, cremoasa, o combinatie de sufleu, cheseecake si pandispan, toate la un loc. Iaurtul si ouale trebuie sa fie la temperatura camerei. Se poate folosi iaurt tip grecesc cu 10 % grasime sau iaurt simplu cu 3.5 % grasime, in functie de textura finala pe care o doriti, mai cremoasa, mai asemanatoare cu un cheesecake respectiv mai aerata si redusa caloric. Ambele variante sunt delicioase. Se poate servi ca atare sau cu sos fin (coulis) de zmeura sau alte fructe de padure.

Ingrediente

Portii:
  • 60 gr galbenus de ou
  • 120 gr albus de ou
  • 100 gr zahar
  • 300 gr iaurt
  • 15 ml suc de lamaie
  • 55 gr faina
  • 1 lingurita esenta de vanilie
  • praf de sare
  • 1galbenus de ou
    60 gr
  • 2albus de ou
    120 gr
  • 3zahar
    100 gr
  • 4iaurt
    300 gr
  • 5suc de lamaie
    15 ml
  • 6faina
    55 gr
  • 7esenta de vanilie
    1 lingurita
  • 8sare
    praf de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Imagini de la bucatari

https://gatesc-11d8c.kxcdn.com/612e4544-f19c-43cc-bfcb-97bd2feba76a.jpg
(*)(*)(*)(*)(*)
gatesc.ro Mumu20
Bucatar pasionat gatesc.co

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Mumu20
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
ian. 24, 11:19
foarte gustos.  |  Reteta gatita
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.