(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ 5 (2)
Ouale umplute sunt un preparat apreciat, nelipsit de la mesele festive. Ouale fierte si decojite sunt taiate in jumatate si apoi umplute cu o pasta facuta din galbenusurile de ou amestecate cu maioneza, mustar, relish de castraveti (sos dulce-acrisor de castraveti) si bucati crocante de bacon. Primul pas si cel mai important este fierberea corecta a oualor. Fierberea oualor pare cel mai simplu lucru, doar le pui in oala si le fierbi. Pentru ca sa obtinem insa oua perfecte, care se curata usor de coaja (astfel incat albusul sa ramana intact ) cu galbenusul galben si cremos, trebuie sa tinem cont de cateva aspecte. Daca respectati pasii acestei retete, veti obtine nu doar oua umplute gustoase, ci si aspectuoase.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!