( ) â
( ) â
( ) â
( ) â
( ) â
0 (0)
Orez cremos specific bucatariei italiene cu sos din rosii coapte, aromat cu usturoi si busuioc. Tehnica de gatire presupune crearea aromelor in etape. Se incepe cu pregatirea supei de legume si a sosului de rosii. Se continua cu calirea cepei in ulei, prajirea orezului si fierberea lenta prin adaugarea treptata de supa. Dupa ce orezul este aproape fiert se adauga sosul de rosii. Cremozitatea preparatului este amplificata de untul rece si branza pecorino/parmezan, adaugate la final. Se serveste cu branza buratta, pecorino/parmezan razuit si frunze de busuioc. Pentru un plus de gust se stropeste cu ulei de masline si otet balsamic. Este un preparat cremos, moale, cu gust proaspat si savuros.
Ai gÄtit reČeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!