( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Preparat cu legume si mirodenii specific bucatariei indiene. Denumirea de kadai vine de la vasul in care este gatit preparatul, asemanator wok-ului. Preparatul se poate gati insa si intr-o tigaie adanca sau cratita pentru care avem si capac. Legumele sunt mai intai rumenite pe rand in putin ulei. La inceput cartoful, morcovul si conopida, apoi ardeiul si ceapa rosie iar la final se adauga fasolea si mazarea. Legumele caramelizate sunt gatite apoi in sos de rosii aromat cu kadai masala, un mix de condimente din coriandru, chimion, fenicul, piper si ardei iute uscat. Cremozitatea si gustul bogat al preparatului este ajustat la final cu smantana, garam masala si schinduf. Prentru o masa completa se poate servi cu garnitura de orez sau paine indiana.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!