Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Carne de vita cu legume la oala sub presiune

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

food therapy

2192 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Carne de vita cu legume la oala sub presiune
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Carne de vita cu legume la oala sub presiune

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

food therapy

2192 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Primul pas in construirea aromelor este caramelizarea carnii si a legumelor. Carnea si legumele sunt apoi gatite sub presiune in supa de vita aromata cu cimbru si rozmarin. Un preparat complet, satios si delicios.

Carne de vita cu legume la oala sub presiune

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora 5 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Primul pas in construirea aromelor este caramelizarea carnii si a legumelor. Carnea si legumele sunt apoi gatite sub presiune in supa de vita aromata cu cimbru si rozmarin. Un preparat complet, satios si delicios.

Ingrediente

Portii:
  • 900 gr carne de vita
  • 1.75 linguri sare grunjoasa
  • 3 buc morcovi
  • 80 gr tulpina de telina
  • 1 buc ceapa
  • 4 catei usturoi
  • 0.5 lingura pudra de ceapa
  • 0.5 lingura usturoi granulat
  • dupa gust piper macinat
  • 1 lingura ulei
  • 375 ml supa de vita
  • 20 ml cidru
  • 1 buc foi de dafin
  • 1 lingurita cimbru uscat
  • 1 lingurita rozmarin uscat
  • 600 gr cartofi
  • dupa gust patrunjel
  • 1carne de vita
    900 gr
  • 2sare grunjoasa
    1.75 linguri
  • 3morcovi
    3 buc
  • 4tulpina de telina
    80 gr
  • 5ceapa
    1 buc
  • 6usturoi
    4 catei
  • 7pudra de ceapa
    0.5 lingura
  • 8usturoi granulat
    0.5 lingura
  • 9piper macinat
    dupa gust
  • 10ulei
    1 lingura
  • 11supa de vita
    375 ml
  • 12cidru
    20 ml
  • 13foi de dafin
    1 buc
  • 14cimbru uscat
    1 lingurita
  • 15rozmarin uscat
    1 lingurita
  • 16cartofi
    600 gr
  • 17patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Spumiera, 32,2cm, “Gentle” - Westmark
24 leiÎn stoc
Cutit Chutoh, 16 cm, 7000D - Miyabi
1100 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki, 24 cm, 6000MCT - Miyabi
1780 leiÎn stoc
Cutit Gyutoh 24 cm 6000MCT - Miyabi
1950 leiÎn stoc
Decojitor, inox, 20,5 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Decojitor din inox, 21 cm - Kitchen Craft
49 leiÎn stoc
Decojitor legume, otel, "Gentle"  - Westmark
20 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Ancutsa
Legend Chef
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 23, 03:51
Arată delicios!
0
 | 
Raspunde
 | 
Vezi comentarii (1)

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.