Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Piept de porc sub vid cu sos de mere

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator
Piept de porc sub vid cu sos de mere
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Piept de porc sub vid cu sos de mere

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Iulia

92 retete postate

gatesc.co
Bucatar amator

Pregatire

2 zile 8 ore

Preparare

15 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Pieptul de porc este atat de utilizat in bucatariile din intreaga lume, incat este greu a numara feluritele retete realizate sau variantele lor infinite. Gatirea sub vid adauga o alta gama de retete, de data asta mult deosebite de cele traditionale, date fiind calitatea, textura si culoarea vie a carnii gatite timp indelungat la temperatura joasa, sub vid.

Piept de porc sub vid cu sos de mere

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

2 zile 8 ore

Preparare

15 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Iulia
Bucatar amator
gatesc.co

Prezentare

Pieptul de porc este atat de utilizat in bucatariile din intreaga lume, incat este greu a numara feluritele retete realizate sau variantele lor infinite. Gatirea sub vid adauga o alta gama de retete, de data asta mult deosebite de cele traditionale, date fiind calitatea, textura si culoarea vie a carnii gatite timp indelungat la temperatura joasa, sub vid.

Ingrediente

Portii:
  • 1.5 kg piept de porc
  • 2 linguri sare
  • 2 linguri zahar
  • 1 lingura usturoi granulat
  • 1 lingurita chilli
  • 1 lingurita chimion macinat
  • 1 lingurita piper alb macinat
  • 1 lingurita piper
  • 1 lingurita piper negru macinat
  • 2 lingurite paprika afumata
  • 6 buc mere
  • 100 gr unt
  • 200 ml smantana pentru frisca
  • dupa gust suc de lamaie
  • 1 buc baton de scortisoara
  • 1piept de porc
    1.5 kg
  • 2sare
    2 linguri
  • 3zahar
    2 linguri
  • 4usturoi granulat
    1 lingura
  • 5chilli
    1 lingurita
  • 6chimion macinat
    1 lingurita
  • 7piper alb macinat
    1 lingurita
  • 8piper
    1 lingurita
  • 9piper negru macinat
    1 lingurita
  • 10paprika afumata
    2 lingurite
  • 11mere
    6 buc
  • 12unt
    100 gr
  • 13smantana pentru frisca
    200 ml
  • 14suc de lamaie
    dupa gust
  • 15baton de scortisoara
    1 buc

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Georgia
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
nov. 19, 10:45
Minunat!
O reteta de sarbatori.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.