Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cotlet umplut, gatit la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cotlet umplut, gatit la friteuza cu aer cald
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cotlet umplut, gatit la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

25 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

Felii de carne, umplute cu un amestec cremos si savuros din ciuperci, spanac, usturoi, crema de branza si maioneza, coapte la friteuza cu aer cald. Sunt delicioase si perfecte pentru orice ocazie speciala.

Cotlet umplut, gatit la friteuza cu aer cald

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

25 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

2 bucatari

Dificultate

Medie

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Felii de carne, umplute cu un amestec cremos si savuros din ciuperci, spanac, usturoi, crema de branza si maioneza, coapte la friteuza cu aer cald. Sunt delicioase si perfecte pentru orice ocazie speciala.

Ingrediente

Portii:
Umplutura
  • 50 gr ciuperci Champignon
  • 0.5 lingura ulei
  • 150 gr baby spanac
  • 60 gr crema de branza
  • 30 gr maioneza
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1 catel usturoi
  • 1ciuperci Champignon
    50 gr
  • 2ulei
    0.5 lingura
  • 3baby spanac
    150 gr
  • 4crema de branza
    60 gr
  • 5maioneza
    30 gr
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper macinat
    dupa gust
  • 8usturoi
    1 catel
Cotlet de porc
  • 600 gr cotlet de porc dezosat
  • 2 lingurite boia
  • 0.5 lingurita busuioc uscat
  • 0.5 lingurita oregano uscat
  • 0.5 lingurita usturoi granulat
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1cotlet de porc dezosat
    600 gr
  • 2boia
    2 lingurite
  • 3busuioc uscat
    0.5 lingurita
  • 4oregano uscat
    0.5 lingurita
  • 5usturoi granulat
    0.5 lingurita
  • 6sare
    dupa gust
  • 7piper macinat
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Friteuza cu aer cald, 3,2 L, 1400 W - Zokura
445 leiÎn stoc
Friteuza cu aer cald, 5,2 L, 1800 W - Zokura
525 leiÎn stoc
Cutit Sujihiki 24 cm 5000MCD - Miyabi
2690 leiÎn stoc
Tigaie paella, fonta, 34cm, Cherry - Staub
990 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.