Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Gyoza cu carne

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Gyoza cu carne
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Gyoza cu carne

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2277 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

50 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

Coltunasi din bucataria japoneza, cu foi subtiri de aluat, umplute cu un amestec de carne, varza, ciuperci Shiitake si ceapa verde, aromate cu sake, mirin si sos de soia. Preparatele asiatice pe langa gust, se remarca si prin contrastul de texturi: carnea suculenta, varza usor crocanta, ciupercile carnoase si aluatul crocant. Pentru a obtine baza rumena, caracteristica acestor coltunasi, dupa ce sunt modelati, gyoza sunt rumeniti mai intai in tigaie in putin ulei, gatiti apoi inabusit in acceasi tigaie, iar la final sunt stropiti cu ulei de susan si prajiti pana cand baza este crocanta. Sunt migalosi dar la final efortul este rasplatit. Gyoza se servesc calzi, alaturi de sos.

Gyoza cu carne

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

50 minute

Preparare

25 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Ridicata

food therapy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Coltunasi din bucataria japoneza, cu foi subtiri de aluat, umplute cu un amestec de carne, varza, ciuperci Shiitake si ceapa verde, aromate cu sake, mirin si sos de soia. Preparatele asiatice pe langa gust, se remarca si prin contrastul de texturi: carnea suculenta, varza usor crocanta, ciupercile carnoase si aluatul crocant. Pentru a obtine baza rumena, caracteristica acestor coltunasi, dupa ce sunt modelati, gyoza sunt rumeniti mai intai in tigaie in putin ulei, gatiti apoi inabusit in acceasi tigaie, iar la final sunt stropiti cu ulei de susan si prajiti pana cand baza este crocanta. Sunt migalosi dar la final efortul este rasplatit. Gyoza se servesc calzi, alaturi de sos.

Ingrediente

Portii:
Umplutura
  • 225 gr carne tocata de porc
  • 100 gr varza
  • 30 gr ciuperci Shiitake
  • 30 gr ceapa verde
  • 2 catei usturoi
  • 10 gr ghimbir
  • 1 lingurita sake
  • 1 lingurita sos Mirin
  • 1 lingurita sos de soia
  • 1 lingurita ulei de susan
  • dupa gust sare
  • dupa gust piper macinat
  • 1carne tocata de porc
    225 gr
  • 2varza
    100 gr
  • 3ciuperci Shiitake
    30 gr
  • 4ceapa verde
    30 gr
  • 5usturoi
    2 catei
  • 6ghimbir
    10 gr
  • 7sake
    1 lingurita
  • 8sos Mirin
    1 lingurita
  • 9sos de soia
    1 lingurita
  • 10ulei de susan
    1 lingurita
  • 11sare
    dupa gust
  • 12piper macinat
    dupa gust
Foi Gyoza
  • 200 gr faina
  • 0.5 lingurita sare
  • 125 ml apa
  • 1faina
    200 gr
  • 2sare
    0.5 lingurita
  • 3apa
    125 ml
Sos pentru prajire
  • 10 ml ulei
  • 60 ml apa
  • 15 ml ulei de susan
  • 1ulei
    10 ml
  • 2apa
    60 ml
  • 3ulei de susan
    15 ml
Servire
  • 3 linguri sos de soia
  • 2 linguri otet de orez
  • dupa gust ulei aromatizat
  • dupa gust frunze de ceapa verde
  • 1sos de soia
    3 linguri
  • 2otet de orez
    2 linguri
  • 3ulei aromatizat
    dupa gust
  • 4frunze de ceapa verde
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.