Cand vedeam cheesecake-uri mi se parea ca este ceva foarte complicat de facut si necesita extrem de mult timp. Preparand aceasta reteta mi-am dat seama ca nu e asa. Se poate prepara lejer si acasa, fara nici o problema. Rezultatul pot spune ca este la fel de bun (poate putin si mai bun) decat versiunea de la cofetarie. Ma crezi? ;)
Am rasfoit youtube-ul si am dat peste aceasta reteta minunata si nu m-am lasat pana nu am incercat-o. Desigur, a suferit modificari pe parcurs, dar va asigur ca a iesit ceva foarte bun. Cu atele nu am fost prea multumita, pentru ca au mai lasat cate o scamuta, dar altele n-am avut.
Acest pandispan este cel mai gustos si cel mai aspectuos pandispan pe care l-am preparat vreodata. Este plin de fructe, in doua culori, blat pufos si perfect crescut. Va recomand cu tot dragul aceasta reteta.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!