Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Coaste lipicioase de porc, cu cartofi aromatizati, la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Cooking Art

827 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Coaste lipicioase de porc, cu cartofi aromatizati, la cuptor
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Coaste lipicioase de porc, cu cartofi aromatizati, la cuptor

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Cooking Art

827 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Coaste de porc in sos de miere, soia, mix de condimente, usturoi, mustar si ketchup fierte si coapte la cuptor, alaturi de cartofi copti, crocanti, aromatizati cu ulei de masline, fulgi de chilli si patrunjel. Un preparat gustos, aspectuos si usor de facut.

Coaste lipicioase de porc, cu cartofi aromatizati, la cuptor

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

1 ora

Preparare

2 ore

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Coaste de porc in sos de miere, soia, mix de condimente, usturoi, mustar si ketchup fierte si coapte la cuptor, alaturi de cartofi copti, crocanti, aromatizati cu ulei de masline, fulgi de chilli si patrunjel. Un preparat gustos, aspectuos si usor de facut.

Ingrediente

Portii:
coaste
  • 1 kg coaste de porc
  • 2 l apa
  • 1 lingurita sare
  • 1coaste de porc
    1 kg
  • 2apa
    2 l
  • 3sare
    1 lingurita
sos
  • 3 catei usturoi
  • praf de sare
  • 30 ml ulei de masline
  • 2 linguri ketchup dulce
  • 2 linguri mustar
  • 0.5 lingurita piper
  • 1 lingurita boia afumata dulce
  • 1 lingurita cimbru
  • 3 linguri sos de soia
  • 3 linguri miere
  • 1usturoi
    3 catei
  • 2sare
    praf de
  • 3ulei de masline
    30 ml
  • 4ketchup dulce
    2 linguri
  • 5mustar
    2 linguri
  • 6piper
    0.5 lingurita
  • 7boia afumata dulce
    1 lingurita
  • 8cimbru
    1 lingurita
  • 9sos de soia
    3 linguri
  • 10miere
    3 linguri
cartofi
  • 1 kg cartofi
  • 2 l apa
  • dupa gust sare
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 lingura oregano
  • 1cartofi
    1 kg
  • 2apa
    2 l
  • 3sare
    dupa gust
  • 4ulei de masline
    50 ml
  • 5oregano
    1 lingura
ulei aromatizat
  • 50 ml ulei de masline
  • 0.5 lingurita fulgi de chilli
  • 3 crengute de patrunjel
  • 1ulei de masline
    50 ml
  • 2fulgi de chilli
    0.5 lingurita
  • 3patrunjel
    3 crengute de

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Decojitor inox, 15,7 cm, "Famos" - Westmark
20 leiÎn stoc
Cutit Santoku, 18cm, "TWIN Pollux" - Zwilling
320 leiÎn stoc
Presa usturoi, otel, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Mojar cu pistil, granit, 12 cm - Kitchen Craft
148 leiÎn stoc
Set oale inox, 9 piese, "Joy" - Zwilling
1390 leiÎn stoc
Tava cuptor, otel, 39 x 27 cm - Kitchen Craft
125 leiÎn stoc
Mojar cu pistil, marmura, 10 cm - Westmark
152 leiÎn stoc
Mojar cu pistil, granit, 13 cm - Westmark
165 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.