( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
M-am intrebat mereu cum se obtin acele pateuri cu multe foi fine, crocante, umplute cu branza, mi-am dorit sa le fac eu in casa, din curiozitate si din pasiune. Mama mi-a povestit ca si bunicul facea o placinta cu astfel de foi, ca intindea dintr-o bucatica de aluat o foaie cat masa de mare si ca facea multe astfel de foi si ii ieseau niste placinte aurii, dulci si insiropate, avand grija sa fie cald si umezeala in bucatarie, dar nu vroia niciodata sa spuna cum le face si mama tot statea pe langa el sa-i fure secretul, dar nu a reusit. Asa ca am tot cautat secretul acelor foi. In bucataria turceasca am gasit niste foi fine de placinta. O sa va povestesc si cum le-am facut. Le puteti folosi pentru placinte, pateuri si alte dulciuri.
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!