Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cornuri cu mac

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Cornuri cu mac
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cornuri cu mac

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ruxy

1006 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

2 ore

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Sigur va aduceti aminte batoanele cu mac de dinainte de '89... Eu le iubeam pur si simplu... Din pacate, nu mai sunt... Sau, de fapt, daca se mai gasesc, nu stiu... Se fac dupa retete noi, ce nu mai au nimic in comun cu cele de odinioara... De multa vreme, am tot incercat acasa retete care sa fie asemanatoare... Dar am fost mereu pe aproape... Acum, am reusit... Sunt exact la fel de bune si au un gust ca cel pe care mi-l aduc aminte... Asa ca va invit sa le probati, daca va fac cu ochiul... Promit ca ies delicioase! Eu le-am preparat sub forma de corn, dar, desigur, alegerea va apartine... :)

Cornuri cu mac

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

2 ore

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Ruxy
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Sigur va aduceti aminte batoanele cu mac de dinainte de '89... Eu le iubeam pur si simplu... Din pacate, nu mai sunt... Sau, de fapt, daca se mai gasesc, nu stiu... Se fac dupa retete noi, ce nu mai au nimic in comun cu cele de odinioara... De multa vreme, am tot incercat acasa retete care sa fie asemanatoare... Dar am fost mereu pe aproape... Acum, am reusit... Sunt exact la fel de bune si au un gust ca cel pe care mi-l aduc aminte... Asa ca va invit sa le probati, daca va fac cu ochiul... Promit ca ies delicioase! Eu le-am preparat sub forma de corn, dar, desigur, alegerea va apartine... :)

Ingrediente

Portii:
  • 4 cani faina
  • 100 gr unt
  • 1.5 lingurite sare
  • 10 linguri zahar pudra
  • 50 gr drojdie proaspata
  • 2 linguri zahar brun
  • 2 buc galbenus de ou
  • 250 ml lapte
  • dupa gust mac
  • 1faina
    4 cani
  • 2unt
    100 gr
  • 3sare
    1.5 lingurite
  • 4zahar pudra
    10 linguri
  • 5drojdie proaspata
    50 gr
  • 6zahar brun
    2 linguri
  • 7galbenus de ou
    2 buc
  • 8lapte
    250 ml
  • 9mac
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

Nota

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Set bain marie, inox, 16 cm - Kitchen Craft
210 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 14cm/2,1L - de Buyer
195 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 16cm/3,2L - de Buyer
220 leiÎn stoc
Cratita bain-marie, inox, 16cm/1,5L - de Buyer
320 leiÎn stoc
Sita inox, 20,5 cm - Kitchen Craft
62 leiÎn stoc
Sita pentru faina, 21 cm, inox - de Buyer
120 leiÎn stoc
Bol mixare, plastic, 27,8cm/3,5L - Westmark
39 leiÎn stoc
Feliator aluat, inox, 16 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 20cm - Westmark
36 leiÎn stoc
Pensula patiserie, silicon, 22cm - Westmark
39 leiÎn stoc
Pensula patiserie, lemn, 19,5cm - Westmark
15 leiÎn stoc
Tava cuptor, 37 x 26,5 cm - Kitchen Craft
62 leiÎn stoc
Tava de copt 20 x 20 cm - Vitesse
19 leiÎn stoc
Cos paine, 25 x 12 cm, Rosu - Saleen
48 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.