( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ 0 (0)
Checul de fata s-a vrut sa ma poarte prin cele 1001 de nopti, zile calde si vise de concedii. Unde mai pui ca e atat de usor de facut. Asa ca, pusa fata in fata cu raftul de condimente, am luat cardamomul, caruia i-am adaugat apa de trandafiri si suc de lamaie. Nu stiu de ce, checurile cu faina de migdale au ceva aparte, dincolo de textura, si pun si mai bine in evidenta aromele Orientului. Si pentru o textura densa si umeda am ales sa combin zaharul alb cu zahar nerafinat. Acesta l-am ales pentru cantitatea mare de melasa si gustul specific. Asa ca daca cumva nu ai zahar nerafinat acasa, inlocuieste cu zahar brun inchis. O alta optiune e sa adaugi o combinatie de zahar alb (85%) si "zahar lichid" (15%, melasa, melasa de curmale, miere, sirop de artar).
Ai gătit rețeta?
Vrem sa aflam parerea ta!
Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!