Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Papanasi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
 chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat
Papanasi
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Papanasi

(*)(*)(*)(*)(*) (1)
chef profile img

Bubu Cuisine

291 retete postate

gatesc.co
Bucatar pasionat

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Nu exista gospodina in tara asta care sa nu stie o reteta pentru papanasi. In prezent, papanasii reprezinta un desert usor de preparat, extrem de gustos si apreciat, chiar si de cei mai mofturosi gurmanzi. Exista si o legenda despre papanasi, care spune ca un capitan de vas din Danemarca, incercand sa struneasca carma in timp ce manca o gogoasa, luat prin surpindere de valurile puternice, a infipt desertul intr-una din spitele carmei ca sa isi poata folosi ambele brate si a salvat generatii intregi de gospodine de la coacerea miezului problematic.

Papanasi

(*)(*)(*)(*)(*) ( 1 )

Pregatire

1 ora

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Medie

Bubu Cuisine
Bucatar pasionat
gatesc.co

Prezentare

Nu exista gospodina in tara asta care sa nu stie o reteta pentru papanasi. In prezent, papanasii reprezinta un desert usor de preparat, extrem de gustos si apreciat, chiar si de cei mai mofturosi gurmanzi. Exista si o legenda despre papanasi, care spune ca un capitan de vas din Danemarca, incercand sa struneasca carma in timp ce manca o gogoasa, luat prin surpindere de valurile puternice, a infipt desertul intr-una din spitele carmei ca sa isi poata folosi ambele brate si a salvat generatii intregi de gospodine de la coacerea miezului problematic.

Ingrediente

Portii:
  • 500 gr branza de vaca
  • 200 gr faina
  • 50 gr gris
  • 50 gr zahar pudra
  • 2 buc oua
  • 8 gr zahar vanilat
  • 1 buc lamai
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 250 gr smantana
  • 200 gr dulceata de afine
  • 500 ml ulei
  • 1branza de vaca
    500 gr
  • 2faina
    200 gr
  • 3gris
    50 gr
  • 4zahar pudra
    50 gr
  • 5oua
    2 buc
  • 6zahar vanilat
    8 gr
  • 7lamai
    1 buc
  • 8bicarbonat de sodiu
    1 lingurita
  • 9smantana
    250 gr
  • 10dulceata de afine
    200 gr
  • 11ulei
    500 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Pahar sticla, 270ml, "Indro" - Borgonovo
7 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 16 cm - Westmark
85 leiÎn stoc
Strecuratoare inox, 20 cm - Westmark
98 leiÎn stoc
Tel inox, 23 cm - Westmark
35 leiÎn stoc
Feliator aluat, inox, 16 cm - Kitchen Craft
39 leiÎn stoc
Cutit pentru aluat, inox - Kitchen Craft
48 leiÎn stoc
Set 9 cuttere aluat rotunde, inox - de Buyer
290 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
1 recenzie
(*)(*)(*)(*)(*) (1)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Elena
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
sept. 19, 09:14
Delicios si racoritor
Excelenti!! As manca zi si noapte!
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.