Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Chiftele coreene cu pasta gochujang

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

food therapy

2272 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Chiftele coreene cu pasta gochujang
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Chiftele coreene cu pasta gochujang

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

food therapy

2272 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Chiftele pufoase din carne de vita si ingredinente specifice bucatariei asiatice (ghimbir, pesmet panko si gochujang). Dupa ce sunt modelate sun forma de bila, chiftelele sunt mai intai rumenite in tigaie si apoi finalizate la cuptor. Chiftelele calde se ung cu o glazura dulce, picanta si acrisoara din gem de caise, gochujang, otet de orez si sos de soia, glazura care duce chiftelele la un alt nivel. Sunt perfecte pentru o gustare/ aperitiv.

Chiftele coreene cu pasta gochujang

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Chiftele pufoase din carne de vita si ingredinente specifice bucatariei asiatice (ghimbir, pesmet panko si gochujang). Dupa ce sunt modelate sun forma de bila, chiftelele sunt mai intai rumenite in tigaie si apoi finalizate la cuptor. Chiftelele calde se ung cu o glazura dulce, picanta si acrisoara din gem de caise, gochujang, otet de orez si sos de soia, glazura care duce chiftelele la un alt nivel. Sunt perfecte pentru o gustare/ aperitiv.

Ingrediente

Portii:
Chiftele
  • 450 gr carne tocata de vita
  • 3 catei usturoi
  • 3 buc ceapa verde
  • 10 gr ghimbir
  • 1 buc oua
  • 2 linguri gochujang
  • 30 gr pesmet panko
  • 1 lingurita sare
  • 0.5 lingurita piper alb
  • 25 ml ulei
  • 1carne tocata de vita
    450 gr
  • 2usturoi
    3 catei
  • 3ceapa verde
    3 buc
  • 4ghimbir
    10 gr
  • 5oua
    1 buc
  • 6gochujang
    2 linguri
  • 7pesmet panko
    30 gr
  • 8sare
    1 lingurita
  • 9piper alb
    0.5 lingurita
  • 10ulei
    25 ml
Glazura
  • 80 gr gem de caise
  • 2 linguri gochujang
  • 1.5 linguri otet de orez
  • 1 lingura sos de soia
  • 1gem de caise
    80 gr
  • 2gochujang
    2 linguri
  • 3otet de orez
    1.5 linguri
  • 4sos de soia
    1 lingura
Decor
  • dupa gust susan alb
  • dupa gust frunze de ceapa verde
  • 1susan alb
    dupa gust
  • 2frunze de ceapa verde
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.