Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Placinte chinezesti, cu carne tocata de vita

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
 chef profile img

HelloFresh

40 retete postate

gatesc.co
Mini Chef
Placinte chinezesti, cu carne tocata de vita
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Placinte chinezesti, cu carne tocata de vita

(*)(*)(*)(*)(*) (2)
chef profile img

HelloFresh

40 retete postate

gatesc.co
Mini Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Aceasta este o reteta chinezeasca de produs de patiserie, cu carne tocata. Tehnica nu este grea, dar nici usoara, necesita rabdare si putina dexteritate. Repetitia este mama invatarii. Sunt foarte gustoase, ce sa mai!

Placinte chinezesti, cu carne tocata de vita

(*)(*)(*)(*)(*) ( 2 )

Pregatire

30 minute

Preparare

1 ora

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Aceasta este o reteta chinezeasca de produs de patiserie, cu carne tocata. Tehnica nu este grea, dar nici usoara, necesita rabdare si putina dexteritate. Repetitia este mama invatarii. Sunt foarte gustoase, ce sa mai!

Ingrediente

Portii:
amestec de vita
  • 100 gr ceapa verde
  • 4 catei usturoi
  • 300 gr carne tocata de vita
  • 0.5 lingurita sare
  • 0.5 lingurita chimion
  • 1 lingura sos de soia
  • 1 lingura sos de stridii
  • 1 lingurita amidon alimentar
  • praf de piper
  • dupa gust ulei
  • 1ceapa verde
    100 gr
  • 2usturoi
    4 catei
  • 3carne tocata de vita
    300 gr
  • 4sare
    0.5 lingurita
  • 5chimion
    0.5 lingurita
  • 6sos de soia
    1 lingura
  • 7sos de stridii
    1 lingura
  • 8amidon alimentar
    1 lingurita
  • 9piper
    praf de
  • 10ulei
    dupa gust
aluat
  • 220 ml apa
  • 0.5 lingurita sare
  • 400 gr faina
  • 1apa
    220 ml
  • 2sare
    0.5 lingurita
  • 3faina
    400 gr
pentru prajit
  • 300 ml ulei
  • 1ulei
    300 ml

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

  • Pasul 12
    terminat

  • Pasul 13
    terminat

  • Pasul 14
    terminat

  • Pasul 15
    terminat

  • Pasul 16
    terminat

  • Pasul 17
    terminat

  • Pasul 18
    terminat

  • Pasul 19
    terminat

  • Pasul 20
    terminat

  • Pasul 21
    terminat

  • Pasul 22
    terminat

  • Pasul 23
    terminat

  • Pasul 24
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cana pentru masurat, 5L - de Buyer
267 leiÎn stoc
Cantar electronic, 5kg - Zokura
69 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 2000 W - Zokura
790 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
390 leiÎn stoc
Masina de tocat carne, 800 W - Zokura
350 leiÎn stoc

Recenzii (2)

5.00
(*)(*)(*)(*)(*)
2 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (2)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
Cooking
Bucatar pasionat
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 24, 11:30
Minunat!
0
 | 
Raspunde
gatesc.ro
Robbie
Bucatar amator
(*)(*)(*)(*)(*)
oct. 24, 03:20
Sunt convins ca sunt extrem de gustoase.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.