Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Canestrelli

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

Ancutsa

985 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Canestrelli
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Canestrelli

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

Ancutsa

985 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

18 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Un desert clasic italian, pe care merita sa-l incerci, acesti biscuiti sunt crocanti, in acelasi timp se topesc in gura. Originari din Piemont, Italia, au cucerit oameni din toata lumea cu aroma lor dellicata de lamaie. Ii gasesti in magazine, de vanzare, insa ii poti pregati si la tine acasa. Specific acestor biscuiti este nu doar forma de floare, ci si aroma de lamaie si folosirea galbenusurilor fierte in aluat, lucru ce da onctuozitate si o textura aparte. Sunt deliciosi si numai buni pentru cafeaua de dimineata.

Canestrelli

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

30 minute

Preparare

18 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Medie

Prezentare

Un desert clasic italian, pe care merita sa-l incerci, acesti biscuiti sunt crocanti, in acelasi timp se topesc in gura. Originari din Piemont, Italia, au cucerit oameni din toata lumea cu aroma lor dellicata de lamaie. Ii gasesti in magazine, de vanzare, insa ii poti pregati si la tine acasa. Specific acestor biscuiti este nu doar forma de floare, ci si aroma de lamaie si folosirea galbenusurilor fierte in aluat, lucru ce da onctuozitate si o textura aparte. Sunt deliciosi si numai buni pentru cafeaua de dimineata.

Ingrediente

Portii:
  • 2 buc galbenus de ou
  • 100 gr unt
  • 100 gr faina
  • 60 gr amidon de cartof
  • 1 lingurita vanilie
  • 1 lingurita coaja de lamaie
  • 50 gr indulcitor pudra
  • 1galbenus de ou
    2 buc
  • 2unt
    100 gr
  • 3faina
    100 gr
  • 4amidon de cartof
    60 gr
  • 5vanilie
    1 lingurita
  • 6coaja de lamaie
    1 lingurita
  • 7indulcitor pudra
    50 gr

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Facalet 25 cm, lemn de fag - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Bol mixare, inox, 40cm/16L - de Buyer
275 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Grey - Tiseco
26 leiÎn stoc
Manusa de bucatarie, bumbac, Taupe - Tiseco
26 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.