Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit âžĪ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate âžĪ

Bruschete de balmos cu branza de burduf si ciuperci

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
 chef profile img

Cooking Art

849 retete postate

gatesc.co
Legend Chef
Bruschete de balmos cu branza de burduf si ciuperci
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Bruschete de balmos cu branza de burduf si ciuperci

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
chef profile img

Cooking Art

849 retete postate

gatesc.co
Legend Chef

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Pentru a evita risipa alimentara m-am gandit sa pregatesc acest preparat dupa ce am gatit Balmos cu branza de burduf. Nu am reusit sa il consumam pe tot si l-am reinventat. Alaturi de ciuperci pleurotus trase la tigaie in unt cu usturoi si patrunjel am pregatit niste bruschete calde, moi si aromate.

Bruschete de balmos cu branza de burduf si ciuperci

(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( 1 )

Pregatire

30 minute

Preparare

30 minute

Favorita de

1 bucatari

Dificultate

Usoara

Cooking Art
Legend Chef
gatesc.co

Prezentare

Pentru a evita risipa alimentara m-am gandit sa pregatesc acest preparat dupa ce am gatit Balmos cu branza de burduf. Nu am reusit sa il consumam pe tot si l-am reinventat. Alaturi de ciuperci pleurotus trase la tigaie in unt cu usturoi si patrunjel am pregatit niste bruschete calde, moi si aromate.

Ingrediente

Portii:
balmos
  • 500 ml lapte
  • dupa gust sare
  • 40 gr unt
  • 100 gr malai
  • 125 gr branza de burduf
  • 1lapte
    500 ml
  • 2sare
    dupa gust
  • 3unt
    40 gr
  • 4malai
    100 gr
  • 5branza de burduf
    125 gr
ciuperci
  • 500 gr ciuperci Pleurotus
  • 50 gr unt
  • dupa gust sare
  • 5 catei usturoi
  • dupa gust patrunjel
  • 1ciuperci Pleurotus
    500 gr
  • 2unt
    50 gr
  • 3sare
    dupa gust
  • 4usturoi
    5 catei
  • 5patrunjel
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Cutit pentru feliat 20 cm TWIN Pollux - Zwilling
265 leiÎn stoc
Presa usturoi, aluminiu, "Biopress" - Westmark
52 leiÎn stoc
Presa usturoi, otel, 13,5 cm - Kitchen Craft
115 leiÎn stoc
Tel, 30,8 cm, "Gentle" - Westmark
35 leiÎn stoc
Tel profesional din inox, 45 cm - de Buyer
163 leiÎn stoc
Tel profesional din inox, 35 cm - de Buyer
129 leiÎn stoc
Tel inox, 41,5 cm - de Buyer
136 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox, 18,5 cm - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox, 20,5 cm - Kitchen Craft
55 leiÎn stoc
Presa usturoi, inox, 19,7 cm, FreshForce - Chef'n
149 leiÎn stoc
Sort de bucatarie "Stella", Dark Blue - Tiseco
55 leiÎn stoc
Sort de bucatarie "Stella", Black - Tiseco
55 leiÎn stoc

Recenzii (1)

5.00
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
1 recenzie
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (1)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ (*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)
(*) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★ ( ) ★
Toate
Apreciate
Gatite
gatesc.ro
HelloFresh
Mini Chef
(*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★ (*) ★
ian. 25, 02:21
O reteta 100% pe placul meu.
0
 | 
Raspunde

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.