Gatesc.ro - Bucataria pasionatilor de gatit

Fii parte din comunitatea bucătarilor Gatesc.ro ✅ Bucataria pasionatilor de gatit ➤ Descopera mii de retete culinare testate si atent selectate ➤

Cordoban Flamenquines

( )( )( )( )( ) (0)
 chef profile img

HelloFresh

89 retete postate

gatesc.co
Chef
Cordoban Flamenquines
Prezentare
Ingrediente
Instructiuni

Cordoban Flamenquines

( )( )( )( )( ) (0)
chef profile img

HelloFresh

89 retete postate

gatesc.co
Chef

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Sa trecem putin si prin bucataria spaniola, preparand un fel de mancare foarte popular, cu ce altceva decat cu celebrul Jamon Serrano. Desi cotletul de porc nu este o carne grasa, aceste rulouri subtiri sunt extrem de suculente si gustoase.

Cordoban Flamenquines

( )( )( )( )( ) ( 0 )

Pregatire

20 minute

Preparare

20 minute

Favorita de

0 bucatari

Dificultate

Usoara

Prezentare

Sa trecem putin si prin bucataria spaniola, preparand un fel de mancare foarte popular, cu ce altceva decat cu celebrul Jamon Serrano. Desi cotletul de porc nu este o carne grasa, aceste rulouri subtiri sunt extrem de suculente si gustoase.

Ingrediente

Portii:
  • 4 buc cotlet de porc
  • 0.5 lingura patrunjel
  • 4 felii jamon serrano
  • praf de sare
  • praf de piper
  • dupa gust usturoi granulat
  • 2 buc oua
  • 250 gr pesmet
  • dupa gust ulei
  • 1cotlet de porc
    4 buc
  • 2patrunjel
    0.5 lingura
  • 3jamon serrano
    4 felii
  • 4sare
    praf de
  • 5piper
    praf de
  • 6usturoi granulat
    dupa gust
  • 7oua
    2 buc
  • 8pesmet
    250 gr
  • 9ulei
    dupa gust

Mod de preparare

slideshow
  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Ai gatit reteta? Trimite o poza si primesti 300 de puncte KitchenShop!

Mod de preparare

  • Pasul 1
    terminat

  • Pasul 2
    terminat

  • Pasul 3
    terminat

  • Pasul 4
    terminat

  • Pasul 5
    terminat

  • Pasul 6
    terminat

  • Pasul 7
    terminat

  • Pasul 8
    terminat

  • Pasul 9
    terminat

  • Pasul 10
    terminat

  • Pasul 11
    terminat

Cumpara ustensilele necesare pentru aceasta reteta

Facalet 25 cm, lemn de fag - Kitchen Craft
54 leiÎn stoc
Facalet 46 cm, lemn de fag - Westmark
79 leiÎn stoc
Ciocan pentru carne, aluminiu - Westmark
155 leiÎn stoc
Tava de copt, otel, 40 x 30 cm - de Buyer
129 leiÎn stoc
Cleste pentru gratar, inox, 35 cm - Zokura
25 leiÎn stoc

Recenzii (0)

0.00
( )( )( )( )( )
0 recenzii
(*)(*)(*)(*)(*) (0)
(*)(*)(*)(*)( ) (0)
(*)(*)(*)( )( ) (0)
(*)(*)( )( )( ) (0)
(*)( )( )( )( ) (0)

Ai gătit rețeta?

Vrem sa aflam parerea ta!

Ai gatit reteta? Vrem sa aflam parerea ta!
( )( )( )( )( )

Intrebarile si raspunsurile bucatarilor

Ai nelamuriri? Pune o intrebare si poti primi raspunsuri de la alti bucatari.